Baner
DJ Chus

Pozitivne reakcije medija na DJ Chusa

Srijeda, 01 Veljača 2006
Proslava 5 godina KS je iza nas, no mi se još vrlo rado prisjećamo tog "split burning" događaja na kojem nas je Epicentar počastio gostovanjem DJ Chusa. Chus je užario atmosferu u splitskom Metropolisu tako da je naziv za ovaj događaj SPLIT BURNING apsolutno opravdan od strane posjetitelja, medija, Chusa i njegove agencije. Iako su mnogi očekivali komercijalniji set, Chus se prepustio strašnom ugođaju u klubu te prezentirao Splićanima svoj "Iberican Sound" sa raznim varijacijama house glazbe.

U šestosatnom setu tek smo pri kraju mogli čuti koji komercijalniji hit u nekoj od obrada a pri samom kraju odsvirao je i remix Madonninog hita HUNG UP. U nedjelju smo dobili poveći broj pohvala kako iz Jutarnjeg Lista, tako i iz Slobodne Dalmacije, televizijskih kuća te splitskih lokalnih radio postaja.

Klubska ScenaIzuzetno nam je drago da ste prepoznali ovaj događaj i dali nam podršku. Manager Stereo Productionsa cijelo jutro nas je zvao i pitao da mu prevedemo članak na zadnjoj stranici "Slobodne Dalmacije" koji se nalazi ovdje a glasi pod naslovom - Energijom ’pozitive’ od sumraka do zore. Mlada novinarka SD dala je same pohvale na račun urbane veselice u organizaciji Klubske Scene i Epicentar DJ Storea u Metropolisu te konstatirala da u gradu Splitu osim "narodnjaka" ima još ljudi koji pokušavaju stvoriti urbani đir. Pohvalu su dobili i Pille, Citizen, Lukas, plesačice te VJ Xplode.

DJ Chus se vratio presretan u Španjolsku jer mu je ovo bilo prvi put u HR pred ovolikim brojem ljudi, a kad smo već kod toga ne radi se o maloj brojci, (1300). Ostaje nam gledati TV te se uvjeriti u ono što je 1300 svjedoka čulo te večeri. Chus je zapalio Split te nam poručio da idući put dolazi u kombinaciji sa svojim frendom Pablom Ceballosom... Kada će se to zbiti, ostaje tajna, barem još neko vrijeme. Do tada ostaje nam uživati u veljači, ožujku, travnju, svibnju, lipnju, srpnju, kolovozu, rujnu, listopadu, studenom, prosincu...
Pozitivne reakcije medija na DJ Chusa