Praznik rada slavimo u Šibeniku uz techno Fatime Hajji!

Srijeda, 29 Siječanj 2020

Ukoliko imate višak energije koju nemate gdje izbaciti i ovisni ste o pravoj techno glazbi, obavezno zabilježite 1. svibnja u vaš kalendar, jer nam na drugo izdanje HANGAR-303 dolazi Fatima Hajji!


Španjolska DJica i producentica jedna je od najbrže rastućih techno izvoza već neko vrijeme. Ova velika ljubiteljica prirode i životinja zaljubila se u techno sa samo 16 godina kada je kupovala svoj prvi vinyl ‘Minus Orange’ Richie Hawtina.U tom dućanu ujedno su bili i upisi za DJ tečaj pa se tako prijavila bez da je ikome rekla, naučila miksati kroz nekoliko tjedana, te ubrzo pobijedila na lokalnom DJ natjecanju.

Nakon toga počela je svirati po lokalnim klubovima, a danas se može pohvaliti svirkama diljem cijele Europe te festivalima kao što su Awakenings, Verknipt, Solar, Decibel, Tomorrowland, itd.Njezin identitet karakteriziran je izvrsnim vještinama, snagom i moći arapskog podrijetla. Svježim i uvjerljivim glazbenim odabirom stvara setove pune energije i vitalnosti.

Također, Fatima je vlasnica labela SILVER M koji djeluje od 2016., gdje izdaju i Loco & Jam, Andre Crom, Steve Mulder, Drunken Kong, Rudosa, Cosmic Boys, Teqnov, Spartaque, Raul Young.Iza značenja simbolike mjeseca (M) i srebra, možete pogoditi namjere ovog labela kojeg je stvorila kako bi pružila i širila svoju osobnu predodžbu zvuka u rastućoj techno sceni.

Prizivajući moć da bude drugačija, čarolija svijetlosti nad tamom i neodoljiva snaga noći sjedinjena s gorućom strasti za zabavom. Early bird ulaznice su rasprodane, a novi val ulaznica po cijeni od 70kn možete kupiti ovdje.

Pratite Project Vojarna i na društvenim kanalima

FB Event 01.05.20 Hangar 303

Facebook
Instagram

Praznik rada slavimo u Šibeniku uz techno Fatime Hajji!