Skip to main content

Preko 10.000 glasova na drugom Ambasadoru

Druga dodjela nagrada Ambasador privukla je ponovno ogroman interes scene i javnosti.

Piše: 


Kroz 7 dana za svoje favorite u 29 kategorija glasalo je više od 10.000 ljudi, a očekuje se ukupno oko 20.000 glasova do 8. studenoga. To je otprilike isti broj kao i prošle godine kada je glasanje trajalo 30 dana. Ove godine u 9 kategorija nagrade preslušava i ocijenjuje respektabilan stručni žiri kojeg čine Petar Dundov, Haris Čustović, Damir Ludvig, Ivan Mastermix, te Seraphim Codex.

Zbog greške u sustavu glasanje u kategoriji najbolji techno DJ traje do 9. studenoga u 23.59h. Službena dodjela nagrada je 21.11. u KUC Travno, a Winners party na 2 floora s dobitnicima priznanja 2016. i 2017.g. održava se 25.11. u klubu Boogaloo.

Na svečanoj dodjeli očekuje se kao i prošle godine okupljanje scene iz svih krajeva Hrvatske. To je jedinstvena prilika u Hrvatskoj da se jednu noć u godini na jednom mjestu nađu svi profesionalci iz elektroničke glazbe – vlasnici klubova i festivala, promotori, kolektivi, DJ-i, producenti, voditelji radijskih emisija i slično jer zajedno smo jači. Sam program na dodjeli nagrada bit će puno dinamičniji i zanimljiviji od prošlogodišnjeg. Priprema se i warm up party, te brojna iznenađenja o čemu više pišemo skoro. Svoje favorite možete podržati na ovom linku.

Projekt su podržali HDS-ZAMP, Burn Hrvatska, Jamnica Sensation i CupUp.eu.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop