Baner
Roman Flügel

Roman Flügel - Live at Robert Johnson

Utorak, 02 Ožujak 2010
Producent Roman Flügel mixa iduće izdanje kompilacije "Live at Robert Johnson", koju objavljuje istoimeni noćni klub iz njemačkog Frankfurta.

Flügela smo upoznali kao DJ-a i producenta sredinom 90-tih godina prošloga stoljeća s impresivnim produkcijama pod različitim pseudonimima. Jedan od njih je legendarni duo Alter Ego u suradnji s Jörn Elling Wuttke-om. Također Flügel je producirao i kao Acid Test, Eight Miles High, Roman III, Roman IV i Soylent Green. Kao što to obično biva za mix izdanja iz ovog kluba odaberu se obično DJ-i koji su tu gostovali nekoliko puta. Takav je slučaj i sa Romanom.

"Imao sam priliku svirati na ovome mjestu mnogo puta u posljednjih 11 godina i definitivno je jedno od značajnijih stvari koje su mi se dogodile u glazbenoj karijeri", rekao je Flügel.

Ovo je njegov primi samostalni mixani CD. Sadrži mnogo techno uradaka, 2 nadolazeća singlea od samog autora ("N.M.I.S.M.D." i "Brian Le Bon") koji će biti objavljeni ovog proljeća.

Kompilacija "Live at Robert Johnson" pokrenuta je u siječnju prošle godine a prvo izdanje mixao je Chloe. Poslije njega mixali su Ivan Smagghe, Prins Thomas i Thomas Hammann sa Gerd Janson-om. Nakon Romana Flügela čiji mix izlazi 10. svibnja, najavljeni su Dixon, Ata i Arto Mwambe.

Tracklist
01. Freund Der Familie - Pewars
02. Itzone - Azul Magico
03. Roman Flügel - N.M.I.S.M.D.
04. Armando feat. Sharvette - Don't Take It (Thomos Edit)
05. Molex - Kick C
06. Unknown - Unknown
07. Ben Klock - Before One (Original Mix)
08. Nail - Optimus
09. Idioma - Landscapes
10. Forevereaction - U People (Dance Mix)
11. Maetrik - Show Me
12. Soylent Green - Humpty Acid
13. Ratsnake - Swedish Woman
14. Soulphiction - Rise
15. Roman Flügel - Brian Le Bon
Roman Flügel - Live at Robert Johnson