Baner

Snažno i dramatično techno zadovoljstvo Joseph Capriatia

Subota, 20 Kolovoz 2016

Sensos Sounds uštiman na osjete i emocije, 1. srpnja postao je bogatiji za još jedno izdanje, remix koji izlazi kao intro čitave album retrospektive koju ćeš imati gušt uhvatiti kako će godina kliziti kraju.


Iz ruku dualne manifestacije techno para Dubfirea i Olivera Huntermanna iznova iz pepela ustaje "Element Project". Možda te asocijacije vode prvo na prirodne sile vatre, vode, zemlje i zraka no ovoga puta elementima prepušteni su Joseph Capriati s "Terra" remixom i Julian Jeweil, koji se uhvatio trake "Fuego" ne bi li je ogolio i prilagodio golemim sonud systemima.


Elemetarno prikladno nazvana "Terra" u značenju zemlje po kojoj hodaš i koja te hrani, originalno je izdana 2011. i od tada je svoj zemljani postokus ostavili na podijima diljem globusa. Joseph je talijanski techno mag s nevjerojatnim instinktom za pultom, a posljednjih godina Capriati manija je sve intenzivnija. Vibriraju zidovi klubova kao što su Berghain Berlin, Space Miami, Pacha New York, Output New York, Stereo Montreal, Cocorico Riccione  Cavo Paradiso Mykonos a uho uz uho i miksetu uz mixetu stoji s kremom s vrha kao što su Marco Carola, Danny Tenaglia, Adam Beyer, Dubfire, Dave Clarke... Tako je i "Terra" remix rođen kao snažno, dramatično i razarajuće ušno techno zadovoljstvo.
Capriati je ujedno i jedan od ponosnih lineupaša koji čine omnizvučni cvijet Sonusa. Kao peti elemet Sonus dobiva i zvuk (vjerojatno neće biti potrebe da te Bruce Willis spašava, za svaki slučaj imamo ga na standbyu).

Snažno i dramatično techno zadovoljstvo Joseph Capriatia