Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Spremačice u Konavlima čistile vilu pa slučajno završile na -tripu-

Petak, 11 Studeni 2022

Lokalni dubrovački mediji prenose “slučaj” o kojem bruje cijele Konavle

Dvije spremačice u općini Konavle nedaleko od Dubrovnika za vrijeme čišćenja iznajmljene vile naišle su na kesicu s gumenim bombonima koju su pojeli. Nedugo nakon konzumacije, spremačice su zatražile liječničku pomoć jer im je došlo do neočekivanog efekta. Zadobile su halucinacije i ostale efekte tripa”.


Foto Elsa Olofsson - Unsplash

Obzirom na simptome s kojima su došli u bolnicu, reagirala je i policija. “Bomboni su poslani na vještačenje u centar Ivan Vučetić i utvrđeno je da se u njima nalazi određena količina THC-a.” rekao je za Dnevnik Nove TV Zoran Tikvica, šef Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske.

Vlasnici gumenih bombona s THC suplementima su Kanađani koji su iznajmili kuću “van civilizacije” kako bi mogli uživati u njihovom djelovanju. Policija je prilikom pretrage kuće naišla na dvije vrećice s bombonima ukupne mase oko 500 grama, a državljanima Kanade su oduzete putovnice.


Foto Elsa Olofsson - Unsplash

“Nije bilo potrebe za uhićenjem s obzirom na to da bombone nisu nudili na prodaju, nego su slijedom okolnosti same konzumirale bombone.” dodao je šef Službe kriminalističke policije.

Proizvodi s THC-om legalnisu u nekim državama pa se često događa da ih u Hrvatsku donesu turisti, a kasnije ih konzumiraju osobe koje ne znaju o čemu je riječ.

Čini li vam se sve ovo dobrim početkom za neki filmski scenarij koji bi se mogao razrađivati u mnogim smjerovima? Pa čak i u humorističnim, jer je, na sreću, sve dobro završilo, a moglo je biti i više nego ozbiljno.