Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Afrojack
DJ profili
A

Afrojack (NL)

Petak, 19 Ožujak 2010
Afrojack, producent i DJ iz Nizozemske ima strelovit uspon na electro-house sceni.

22.-godišnji producent profesionalno se ubacio na scenu prije 3 godine svirajući na nižerazrednim partijima u Grčkoj za sitne novce da bi nakon što se uhvatio produciranja postao jedan od najzanimljivijih DJa nove generacije u Nizozemskoj.

Nije mala stvar ni poziv Davida Guette da svira na prošlogodišnjem zatvaranju ljetne sezone kluba Pacha i večeri F*** Me I’m Famous, a Steve Angello upravo je na etiketi Size Records čiji je vlasnik, izbacio je Afrojackov single "Pacha on Acid". Produkcija je napravljena specijalno za "closing night" Pacha kluba, i uz malo dorade, evo je na svjetlu dana.

Mnogo riječi hvale za ovog momka dao je i Pete Tong kroz svoju emisiju Essential New Tune, no ne za gore navedeni uradak već za još jednu super pjesmu "Bangduck" koja čeka svoje izdanje. Afrojack se upravo vratio sa svoje turneje s Ministry of Soundom i Wolfgang Gartnerom u Australiji te je požurio prema Miamiu gdje će biti prisutan na svim boljim eventima. Ovo mu je premijerni posjet Miamiu kao i nastup tamo te će stati bok uz bok s Laidback Lukeom i Steve Angellom.

Afrojack radi i remixe za Madonnu s David Guettom, remix za Benny Benassia a mi smo Vam pripremili 5 njegovih favorita:

Afrojack ‘Pacha On Acid’ [Size Records]
Afrojack ‘In Your Face’ [Cloud 9 Dance]
Bobby Burns, Afrojack ‘Ghettoblaster’ [Spinnin Records]
FM Audio ‘Killer’ (Afrojack Remix) [New State Music]
Afrojack, Benny Rodrigues ‘Dinges’ [White Noise]