Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Eelke Kleijn
DJ profili
E

Eelke Kleijn (NL)

Nedjelja, 07 Studeni 2010
Eelke Klejin je mladi nizozemski DJ i producent, koji svoju karijeru započinje 2003. godine, a već 2006. godine njegov potencijal prepoznat je od strane legendarnog Nick Warren-a, koji njegov singl „8 bit era“ svrstava u Global Underground kompliaciju. Ključni trenutak njegove karijere je izdavanje njegova prvog albuma "Naturally Artificial", za „Global Underground“ label, što ga lansira u sam vrh svjetske elektroničke scene, te omogućuje nastupe na svim većim svjetskim eventima elektronske glazbe (Moonpark, Dance Valley, Extrema Outdoor i Sensation, te u svjetski poznatim klubovima Warung i Privilege Ibiza).

Područje njegova rada ne obuhvaća samo DJ-ing i produciranje konvencionalne dance glazbe, već je skladao glazbu i za velike klijente poput Nike-a i Joolz-a, te remiksirao glazbu za poznate DJ-e (Way Out West, Hybrid, Miss Nine, Sander Kleinenberg).

Eelke je također pokrenuo svoj label „Outside The Box Music“, kao i istoimeni radio show koji postao internetska senzacija. U najavi je i izlazak njegova drugog albuma, „Untold stories“, koji će izaći na etiketi "Manual Music" neposredno nakon njegova gostovanja u Labinu, a karakterizira ga to što će na „Untold stories“ turneji po prvi puta izvoditi svoj 60-minutni live nastup.
Eelke Kleijn (NL)