Roko
DJ profili
R

Roko

Nedjelja, 23 Travanj 2006

Rođen je  09.07.1983. u Splitu. Već kao vrlo mlad pokazuje interes i ljubav prema glazbi,te u školskim danima pokazuje jako dobre rezultate na klavijaturama i sličnim instrumentima. Prvi dodiri sa elektronskom glazbom javljaju se sa 14 godina kada je počeo izlaziti po klupskim događajima i event-ima. Upoznaje mnoge tadašnje DJ-e te polako počinje aktivnije sudjelovati na svirkama po manjim lokalima i klubovima. 2000. godine dobiva već svoje prve rezidencije po manjim ali ne i manje značajnim klubovima.

Od 2003. g. dobiva rezidenciju u tadašnjem Masters Klubu koji se ljeti mijenja sa Faces Klubom u Bolu na Braču. Njegov rad i stečeno iskustvo tada su prepoznali domaći ali i strani dj-i i producenti koji ga sve ćešće uvrštavaju na njihov line up. Od tada pa sve do danas bilježi vrlo dobre kritike publike i svojih kolega,te obilježava podije svih značajnijih klubova u Hrvatskoj i Inozemstvu kao što su Aurora,Hacienda,Tribu,Veneranda,Masters,Faces,Fuego,Petar Pan,Divine Folie,Black&White i mnogo drugih... Trenutno je resident Splitskog Hemingway Bar-a .

Proteklih godine surađuje s mnogim značajnim imenima kao što su Gadjo,Milk&Sugar,Silicone Soul,Umek,Jean Marie Kone,Citizen Simm,Jeff Mills, Jeff Bennett,Paolo Barbato,Lori The HiFi,Jack De Marseille,Funk D Void… Preferira House sa elementima electra i veselih progresivnih dionica koji se ovisno o atmosferi mijenjaju i zaoukružuju kompletni set sve do savršenstva.

Roko