Skip to main content
  • 11.05.2011.

10 godina Mikleuška Open Air festivala

Mikleuška open air je glazbeno – humanitarno – ekološki festival koji ove godine slavi svoj 10. rođendan. Održava se 18. lipnja na jezeru Mikleuška koje se nalazi blizu grada Kutine. Ovo je deseta Mikleuška za redom i mnogi već znaju zašto je ovaj događaj toliko jedinstven.

Piše: 

Naslovna foto

Mikleuška Open Air 2011


I ova godina posebnaje po tome što osim eko akcije (čišćenje jezera i okolice), u prvi plan pada i ona humanitarna strana, u kojoj će se prikupljati financijska sredstva za SOS udrugu koja pomaže osobe sa invaliditetom. U slučaju gladi i žeđi gosti se mogu okrijepiti na šankovima sa pićem i hranom po diskontnim cijenama.

Proširuje se glazbeni opus tijekom dnevnog programa kako bi se sakupilo što više istomišljenika koji možda i ne slušaju samo i isključivo elektronsku glazbu, a željni su podržati organizatora, pridružiti se i proslaviti sa ovaj jubilej (10 godina, čitaj: desetoljetka). Stoga, tijekom dnevnog programa nastupati će dj-i i bendovi koji će izvoditi nešto lakše zvukove poput: Reggae-a, dub-a, dnb-a. Na samome kraju festivala organizirano je zajedničko obavezno čišćenje jezera i okolice, te time dolazi do izražaja eko nota festivala. Unaprijed svima hvala od srca!

Zbog velikog odaziva i ove godine parking na samome jezeru neće biti moguć u večernjim satima, stoga se mole posjetitelji da dođu na festival tijekom dana što je ranije moguće kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i problemi oko parkinga jer festival počinje u 12:00! Cijena upada na jezero iznosit će 10 kuna kako bi se skupila određena sredstva za SOS udrugu! Osim poziva na zabavu ovo je prije svega poziv na druženje i kampiranje uz jezero, budući da je to prostor predviđen za kamping i opuštanje.

MIKLEUŠKA OPEN AIR – 10 GODINA SA VAMA
Jezero Mikleuška, Kutina
Daytime floor (reggae, d’n’b, dub): Dj sin, Edo, La Beloff, Herya & Kinfa, Home grown sound, Binghiroots
Nightime floor (house, deep, tech): Mr.G, Alen Simple, Herja, Vedran Sedić, Omar, Pero Mirman, Rene Maker, Tom Cue, Sinaps
Ulaznica: 10 kn

Promotivni party za Mikleušku je ovog tjedna 14.05. u zagrebačkoj Klaonici
NASIPAVANJE
Club: Klaonica, Zagreb
Main Floor: Virgin Helena, Mario De Bellis, Dejan Miličević, Ivan Mastermix, Active Line Six, Crazy Kid, Reno..
Ulaznica: 40 kn u pretprodaji (club 10), 50 kn na dan

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2