Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

10. Seasplash festival najavljuje nove izvođače

Petak, 06 Travanj 2012

Uz već potvrđene legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22.07. na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule poznato je još nekoliko izvođača.

Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, Seasplash je osigurao uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni i zabavni program, rasta basket cup, radionice, bazar, chill out zonu, prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala!

Na pet pozornica: Livesplash stage, Soundsplash stage, Dubsplash stage, Electrosplash stage i Chillsplash stage ove godine će nas uz već najavljene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics zabavljati:

Jah Free uvijek rado viđen gost, veteran britanske dub scene, pjevač, glazbenik i dj, dub aktivist, kojemu će mu ovo biti drugi nastup na Seasplashu i tvrđavi Punta Christo.

Paprika Korps koji nam donose originalnu reggae, dub i punk kombinaciju i predstavljaju novi šesti album "Metalchem".

Joke iz Francuske u postavi bubnjevi, bas, gitara, brass sekcija, pjevač i DJ-a, na jedinstven način spajaju rock, funk, dub, reggae, hip-hop, ska, punk.

Dubble su novi sastav na hrvatskoj sceni koji su osnovali Vanja O. i Jadranko K. - Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv), karakterističan po tzv. UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea.

Digitron Sound System - Balkan Dub Defenders nastao je od članova Radikal dub kolektiva i Bamwise-a s ciljem promocije tradicionalne dub/reggae soundsystem kulture, UK dub/steppas i heavy dub glazbe.

Festivalske ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 250 kuna do 01.05., od 01.05. do 01.06. 280 kuna i od 1.06. do 19.07. 310 kuna u svim poslovnicama Ticketpro-a ili online putem www.ticketpro.hr Festivalske ulaznice uključuju besplatno kampiranje, a uskoro kreću u ponudu i dodatne mogućnosti smještaja (Autokamp & Hostel Puntižela, apartmani, hoteli...)