Skip to main content
  • exit 2012
  • 4.05.2012.

1500 volontera za Exit

Toliki je broj volontera koji se mogu prijaviti za ovogodišnji Exit festival te tako osigurati nova iskustva i biti dio festivalske zajednice.

Piše: 

Naslovna foto

exit 2012

Exit festival ove godine otvara vrata za 1500 volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku steći iskustva u sektorima marketinga, protokola, u press centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditiranju, u osiguranju, Exit villageu i drugim brojnim dijelovima festivala.

Natječaj za prijave otvoren je od 5. do 31. svibnja, a svi koji se žele uključiti mogu se prijaviti od sutra  preko aplikacije na stranici exitfest.org.

Volonteri na Exit festivalu imat će osiguran ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit villageu, osiguranu ishranu u tijeku smjene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju certifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

{youtube}VKvPawx5mBk{/youtube}

Prošle godine na natječaj volonterskog programa Exit festivala prijavilo se preko 5000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1250 iz više od 60 zemalja širom svijeta.

Volontiranje će trajati od 9. do 15. srpnja 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u tijeku jedne smjene.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2