Skip to main content

700 izvođača u 3 vikenda za povratničko izdanje Tomorrowlanda

Tomorrowland je objavio kompletan line up za svoje izdanje 2022., koje će se održati tijekom tri vikenda u srpnju.

Piše: 


Potvrđeno je da više od 700 glazbenika nastupa na festivalu, koji se ove godine vraća prvi put od 2019. Nakon što je početkom ovog tjedna najavio domaćine festivala 2022., Tomorrowland je zadržao kontinuitet otkrivajući ogroman line up u cijelosti.

Mnogi članovi Tomorrowlanda će se ove godine vratiti na festival, uključujući Martina Garrixa, Dimitrija Vegasa & Like Mikea, Armina van Buurena, Lost Frequencies i Paula Kalkbrennera. Eric Prydz također će za tu priliku vratiti svoj poznati HOLO koncept.

Ostala imena za koja je potvrđeno da će svirati ove godine su Amelie Lens, Maceo Plex, Adam Beyer, Carista, Dax J b2b Kobosil, DJ Holographic, Tale Of Us, Eli Brown, Melvo Baptiste, Enrico Sangiuliano, Tinie Tempah, Helena Hauff, Mariana Bo, Marcel Dettmann, John Summit, Vintage Culture, Alok, Ida Engberg, Jennifer Cardini

Ovogodišnji Tomorrowland održat će se od 15. do 17. srpnja, 22. do 24. i 29. do 31. srpnja, kako je potvrđeno ranije ovog mjeseca.

Sve informacije o ulaznicama za ovogodišnje izdanje događaja možete pronaći na službenoj web stranici . "Global Journey Travel Packages" počet će se prodavati 12. veljače, a ulaznice u pretprodaji u cijelom svijetu kreću se u prodaju od 19., a puna prodaja karata od 25.02.

Događaj 2022. bit će 16. izdanje Tomorrowlanda, a usredotočit će se na temu 'Odraz ljubavi'. Festival će se održati u svom uobičajenom domu u Boomu u Belgiji.

Line up po danima i vikendima

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web