ADE spektakl je završio, a Awakenings je 'kralj' techno partya

Utorak, 24 Listopad 2017

Pet dana glazbenog hedonizma do sada najbrojnijeg Amsterdam Dance Eventa zatvorilo je svoja vrata i potvrdilo jednu stvar, to je najbolji glazbeni događaj koji elektronička scena nudi.



Bilo da ste došli poslovno gdje ste većinu vremena proveli na raznim konferencijama sa renomiranim predavačima ili ste došli kao znatiželjnik koji je došao uživati u zvukovima kroz sve žanrove koje plesna scena nudi, vaše želje ovdje su zadovoljene. Preko 395 000 posjetitelja našlo se diljem Amsterdama i pretvorilo 22. izdanje ADE-a u najvećeg do sada.



Glazba koje se mogla čuti na preko 140 lokacija svira 24/7, ali na ovogodišnjem ADE-u posebnu pozornost dobile su i druge zemlje čija elektronička scena zaslužujue svaku pažnju pa je tako Maroko dobio veliku pozornost, jer sa svojim spojem orijentalnih zvukova i modernih plesnih bitova nudi puno toga, kao i festivali koji se odvijaju te spoj afričkih, europskih i islamskih običaja koje stavlja pod isti krov, dok su pozornost još dobile Kina, Francuska i Belgija.



ADE Soundlab bio je među najpopunjenijim događajima jer su vas velika DJ imena provela kroz svoji studio u kojemu se događa sva ta čarolija pa su tako svoje iskustvo podjelili underground velikani Richie Hawtin, KiNK i Tiga dok su mainstream figure future house heroj Oliver Heldens i novi-stari najpoplarniji DJ, Martin Garrix pričali kako napraviti jedan hit.


Kada je u pitanju glazbeni izbor, ponuda je bila zadovoljavajuća za svakoga. Od Underworlda u Rjksmuseumu do Jameszoo & Metropole Orchestra te Colin Benders u Rembrandthuisu.

Želimo vam još objaviti pet najboljih fotografija sa Awakeningsa koji potvrđuje kako je kralj techno evenata koje će vam uljepšati dan, dok će vam izbor pet najboljih setova u sekundi podići raspoloženje.















ADE spektakl je završio, a Awakenings je 'kralj' techno partya