Skip to main content
  • alt
  • 30.07.2015.

Adriatic Perception Festival napunio lineup

Svi imamo svoju percepciju stvari no postoji jedna kolektivna inteligencija jadranske percepcije koja svijet gleda kroz ljubav i glazbu.

 
Baš ovo dvoje će se tako slaviti u uvali Velika Duba u Živogošću. Trebat ćeš više mjesta u prsima za srce, jače žnirance i izdržljivija bedra jer za tebe su ovdje već najavljeni headlineri Ramon Tapia i Silicon Soul.

alt

 
Tapia je produkt sudara majke Nizozemke i oca čileanskog kulturnog disidenta. Sve ovo poduprto je erom rađanja oštrog belgijskog techna i rezultiralo je jednim od najzanimljivijih mladih elektroničkih umjetnika i vlasnikom labela Say What? koji preša zajedno vruće ritmove udaraljki i opasni belgijski beat.
 
Kao Silicone Soul dolazi Graeme Reedie, koji je preuzeo ime i nastavio raditi punom parom po rastanku s kolegom Craigom Morrisonom.

alt

 
No Adriatic Perception Festival je napokon napunio lineup dupkom i objavio i novu ekipu koja sjeda za pult. Ovdje su još Mladen Tomić iz susjedne nam BIH, naš nezaustavljivi pokretač scene Pero FullHouse, zatim Alen Milivojević, Alexander de Funk, ČX, Denis T., Edy C., Galinac Galinac, Gianni Motta, Jock, Jolly Joke, Leon B, Marijan Babicz, Mario Daić, Maroje, Nino Galovac, Okac, Shi Pe, Teo Harouda, Vedri Tunes i Vital Sound. 

alt

 
Puno toga lijepog čeka te u dva dana na Živogošću pa stoga za svoje upade klizni ovdje. Uživajte u dugom toplom rasplesanom ljetu dragi naši!
 
 
 
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk