Skip to main content
  • alt

Ante Perry i Monkey Maffia za ljetne gušte!

Spakiraj se brzo. Kada si posljednji puta posjetio prekrasno korčulansko tlo?

 
Ne vidimo bolje vrijeme no u kolovozu, jer upravo od 2. do 13. kolovoza odvit će se 11 dana glazbe, plesa, sunca i mora na Korkyralis festivalu, a ovdje su za vas i dva Nijemca, dva visokoprecizna lutaoca svime onim elektroničkim.
 
Radoholičar scene, Ante Perry, neobičan je svat čija temeljna gradivna jedinica je proturječnost i raznolikost. Ante odskače izgledom, beskopromisnim setovima, multifunkcionalnim produkcijama, organizacijom sjajnih evenata i hedonističkom strašću za životom i umjetnošću.

alt

 
Nije važno svira li deep house i techno u mračnom udergorund podrumu ii puni neku festivalsku lokaciju zvučnim eksplozijama, uvijek ostaje vjeran sebi. Flashing Disco Sounds jedan je od najuspješnijih serija evenata koje je ikada postavio i ujedno je ime i dvostrukog mix-CD-a i, kao rezultat njega nastalog, EP-ja s originalnim zrakama. Iz Dortmundske baze postao je internacionalno ime na sceni i vlasnik apeoffice agencije koja operira pod motom “Ne samo da znamo raveati, već znamo i organizirati rave” i u repertoaru drži evente kao što su Flashing Disco Sounds, Erste Liga, Heimspiel im Stadion, AEEW, Zuckerbrot und Peitsche, Home14, Electronic Nation, Mixery Love Sensation @ Loveparade 2008…
 
Kao bazu za produkcije koje uglavnom ostvaruje u suradnji s Tube & Bergerom ili Kolombom koristi label Moonbootique u vlasništvu dua Moonbootica, ali vrlo uspješna izdanja izašla su i na Systematicu Marca Romboya. Uz talent iza pulta, u organizaciji i baratanju studijskom opremom Ante ujedno nije ni sramežljiv pred kamerom pa je tako nastao i podcast Ante TV na kojima publici objavljuje komične i poučne Road Movies.
 
Monkey Maffia alias je koji krije Sörena Bodnera a 17 godina je bio dio dua koji je svojim setovima grijao svjetske podije.

alt

 
Kao dio Freude am Tanzen ekipe i osnivač trgovine ploča Fatplastic nosi glazbu utkanu u svaki komadić sebe i svoje dane i noći živi nerazdvojno povezan s vinilkama, zalijepljen i zaljubljen u njihovu glatku sjajnu površinu. Žanrovski sklizav poput jegulje orbitira rubovima house i techna. Đentleman u tijelu divljaka, slobodan um koji uporno istražuje nove zvučne i bezvučne prostore. Sve ovo će na Korčulu donijeti gospodin Bodner u organiziranoj kriminalnoj organizaciji majmunarija.
 
Monkey Maffiu možete uhvatiti 3. kolovza na Lunatic Voyageu i 4. kolovoza na Garden Edenu, dok ćete Antu uhvatiti 9. kolovoza na Bughouse dineru, zatim 11. na Heydayu i 12. kolovza na Lunatic Voyageu. Svrati na službene stranice po svoju kartu.
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2