Skip to main content
  • armin van buuren

ASOT akcija za Valentinovo

Dan zaljubljenih donosi posebnu pogodnost svim  obožavateljima Arminavan Buurena koji žele da uživati u svjetskom trance spektaklu 3. ožujka u Beogradskoj areni.

Piše: 

Naslovna foto

Armin van Buuren

Love Invasionplaniran je za 14. i 15. veljače kada se kupovinom jedne ulaznice dobija 50% popusta na kupovinu druge ulaznice!  Ova posebna akcija trajati će samo tokom navedena dva dana i odnosi se na kupovinu regularnih ulaznica. Sve informacije mogu se naći na Websiteu i službenom Facebooku.

Armin van Buurennajavio je lansiranje svjetske turneje ASOT 550 u čuvenom londonskom klubu „Ministry of Sound“ 1. ožujka od 20h do 22h (po našem vremenu), a kompletni party će se prenositi uživo preko live stream-a na kanalu A State of Trance (ASOT.

Ove godine, svjetska turneja ASOT 550 kreće 3. ožujka iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svijetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za Sensation u Srbiji.

U Beogradu uz Armina nastupaju: Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web