Skip to main content
  • Amon Tobin

Audio vizualno iskustvo nove generacije na Spring festivalu

Nije čudo što se Amona Tobina naziva „znanstvenikom zvuka“. Njegova glazba rezultat je neumornih zvučnih eksperimenata sve od 90-ih godina kada je izdao svoj prvi album „Adventures in a foam“ pod imenom Cujo.

Piše: 

Naslovna foto

Amon Tobin


Nakon brojnih priznanja za kreiranje drum 'n' bassa inspiriranog jazzom i hip-hopom i 12 albuma kasnije, Tobin je jedan od najutjecajnijih kreatora elektronske glazbe na svijetu. ISAM je audio-vizualno iskustvo kakvo do sada niste doživjeli. Amon Tobin i njegov zapanjujući nastup ISAM otvaraju Springfestival 2012. Svaka kupljena ulaznica za konferenciju Springsessions važeća je i za nastup Amona Tobina.

Pogledajte kako će izgledati izvedba Amona Tobina na Springfestivalu, na kojem će nastupiti unutar umjetničke geometrijske strukture. Osiguran s centralnom kockom dimenzija 2 x 4 x 2,5 metra, Tobin će koristiti mapiranje u stvarnom vremenu, generativne slike i audio-reaktivne elemente kako bi proizveo elektronsku glazbu koja izaziva osjetila.

Amon Tobin – 'Amon Tobin' Boxset / ISAM Live 2012 from Ninja Tune on Vimeo.

Springfestival
Jedan od vodećih glazbenih festivala vraća se 12. godinu za redom – Springfestival se održava od 16. – 20. 5. 2012. Živopisni austrijski Graz, koji je na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine i gradova dizajna, pruža 5 dana i 4 noći globalne elektronske glazbe, ali i inspiracije kroz konferenciju Springsessions.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop