Skip to main content
  • 23.08.2022.

Barbarella`s objavio program aftera predstojećeg Dimensionsa u Tisnom

Jedan od najunikatnijih noćnih klubova na svijetu, Barbarellas Discotheque nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od glavnog festivalskog mjesta

Piše: 


Afteri u Barbarelli tijekom Dimensionsa planirani su tri noći od petka 2. do nedjelje 4. rujna. Početak je tradicionalno u ponoć, a kraj u ranu zoru. To je uistinu čaroban prostor koji treba doživjeti, obožavan od strane umjetnika i posjetitelja festivala.


Foto Rob Jones

Petak, 02.09.
The Ghost x Limousine Dream

Gene On Earth b2b The Ghost
Sweely
Sugar Free

Subota, 03.09.
Truants

Karenn (live)
Batu
Mor Elian
Villella

Nedjelja, 04.09.
Planet Euphorique

D. Tiffany b2b Roza Terenzi
Peach
Ciel


 

JUBILARNO 10. IZDANJE DIMENSIONS FESTIVALA

Inače na samom Dimensions festivalu koji slavi 10 godina postojanja  u Tisnom od 1. do 5. rujna sviraju brojna imena underground elektronike, a line up pogledajte ovdje. Nedavno smo objavili raspored nastupa u Tisnom po danima i pozornicama, te detalje boat partya.

ULAZNICE
U prodaji su Early Bird regionalne ulaznice – festivalske, jednodnevne, za boat partye i aftere. Potražite ih u Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima.

 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk