Skip to main content
  • alt
  • 29.10.2015.

Black Sheep Festival ujedinjuje sve klubove Zrća

I iznova smo na Pagu, ali, suprotno sugestiji Black Sheep Festival imena, ovaj festival nema baš nikakve veze s time da smo na otoku najpoznatije hrvatske janjetine.

 
Ovce dolaze u svakojakim bojama, no negdje uz put crne su zaradile lošu reputaciju u korelaciji svoje relativne rijetkosti spram bijelog stada koje ih okružuje. Pa je tako termin crne ovce onaj koji označuje osobu ili grupu koja zijeva na konformizam, nekoga tko iskače i ne uklapa se, želi više od života, žeđa za znanjem i strašću, ne obazire se puno na standardne životne tokove, vidi ono što se drugima čini nemoguće i hrabro gazi u nepoznato.

alt

 
Jedno zrćko ljeto smo ostavili iza sebe no ako nas je povijest išta naučila to je da prekrasnu obalu Jadrana uvijek čeka sijedeće. Možda smo u sezoni u kojoj ti baka predano plete kapicu, u kojoj se želiš učahuriti u veliki šal i uliti u sebe šalicu kipućeg napitka, ali nikada nije prerano početi planirati buduće plesne eskapade. Zašto sada i zašto ovca i zašto je ona baš sjela u monokromatsku crninu posebnosti? Zato jer po prvi puta od kada se plesni pijesak najpoznatije hrvatske plaže upisao u party anale svijeta svi njegovi klubovi udružuju se pod istom zastavom.
 
alt
 
Jedna plaža, jedan festival, četiri prekrasne lokacije, preko 20 umjetnika i četiri dana ludila od 31. srpnja do 3. kolovoza, uključiti će najbolje DJ-e, bešavnu produkciju, kreativnu scenografiju i pogurati ljestvicu više no ikoje godine do sada. Više infa, detalji lineupa i ulaznice za sve vas rane ptice stižu uskoro, a do tada Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya pod paškim nebom nastavljaju dalje krojiti priče ljeta koje tek ima doći.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk