Skip to main content

Carl Cox, Marco Carola, Tiesto i Martin Garrix na Ultri 2017.

U gradacije sjajnosti prefiksima poput mega, super, hiper, upada svakako i ultra, koja prefiksaštvo mijenja time da stoji kao riječ sama za sebe.

 
Naznačujući podizanje stvarnosti iz njene običnosti na novu stepenicu, novo mjerilo koje restrukurira sve ono što je ostavilo u mondenom, Ultra tako na vrijeme čupka globalne laureate pulteva, češljajući partenon za onima koje bi voljela na svojim pozornicama 2017.

 
Sestrinska Ultra našem europskom izdanju vraća se tako i na svoje dezignirano mjesto sunca, vode, preplanulih tijela, oskudne odjeće i probdjevenih noći, u višestruko opjevani party grad Miami. Bayfront Park još jednom će od 24. do 26. ožujka postati dom podružnici globalnog plesnog konglomerata i čini se da se incijalna faza lineupa za naredno izdanje vodila narativom supermarket logike, pa će se na bini zateći ponešto za svakoga da utaži uho. Zajedno će pod svjetlima produkcijskoj spektakla živjeti oci undergrounda i blještavi EDM mainstream.

 
Za EDM ergelu boje nose Above & Beyond, Afrojack, David Guetta, Hardwell i Alesso, dok će tabor mračnije i više old school techno priče Resistance stagea, koji ove godine po prvi puta dobiva dva prostora, čuvati Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Carl Cox i Dubfire, dok se kao live actovi pridružuje ekipa poput Justicea, Underworlda i prljave spastičke elektronike The Prodigyja.
 
Pa dok se nabrijavaš za nova izdanja i nova ljeta, debelo svjestan da će jesen proletjeti u maštanjima za beskonačnim zorama na otvorenom, uzmi si oko i zavitlaj ga na prošlogodišnji after filmić. Enjoy!
{youtube}cvFdFAr_7po{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2