Skip to main content
  • alt
  • 14.03.2014.

Carl Cox s prijateljima osvaja tvrđavu

Svjetski poznata Dance Arena je nezaobilazna destinacija ovog ljeta te se povodom 15. izdanja festivala, uz ekskluzivne konceptualne večeri, specijalni back to back okršaji najvećih svjetskih DJ-eva vraćaju  na jednu od najatraktivnijih elektronskih pozornica na svijetu. 

 
U petak, 11. srpnja, Dance Arena EXIT festivala ima čast ugostiti poznatu ”Carl Cox vs Friends” klupsku večer koja je do sada predstavljena na najvećim svjetskim festivalima, a sastoji se od pomno izabranih predstavnika novih valova elektronske glazbe, ali i provjerenih velikana čiji rad je zagolicao Coxovo uho, koje je nepogrešivo.  Carl Cox se vraća na Petrovaradinsku tvrđavu ponovno opravdati titulu jednog od najboljih svjetskih DJ-eva ikada i još jednom baci u trans gladijatore Dance Arene, Svi dobro pamte njegov legendarni b2b nastup s Green Velvetom 2009. kada je nastupao u majici Dance Arena Saved My Life. Prije tjedan dana, Carl Cox je povodom ovog poznatog nastupa izjavio: “Jedva se čekam vratiti (na Dance Arenu) i sve ovo ponoviti. Bilo je zaista nevjerojatno 🙂 x“.
{youtube}mTj_f7APoaw{/youtube}
 
Malo toga postoji što ovaj čovjek nije postigao – kultne rezidencije na Ibizi koje traju već 13 godina, dva seta na dočeku novog milenija i to u dvije vremenske zone, kao i nastup pred 1 500 000 ljudi na Love Paradeu u Berlinu, sve vrijeme šireći svoju izvanvremensku ljubav prema glazbi i životu uopće. Ove godine dovodi nam povorku svojih glazbenih prijatelja da tulumom koji traje do ranih jutarnjih sati proslavi s posjetiteljima EXIT festivala ljeto, glazbu i izlazeće sunce.
 
 CARL COX vs DANNY TENAGLIA
Glazbeni ambasador, veteran acid housea, prvak techna i otac britanske rave scene, Carl Cox, zajedno s najboljim njujorškim DJ-em koji iza sebe ima više od 200 produkcijskih radova, Dannyjem Tenagliom, nastupit će na ovogodišnjem Exitu s jednim od najekskluzivnijih b2b setova u elektronskoj glazbi! Ova dva velikana s karijerama koje traju više od tri desetljeća definitivno će dati najboljoj Dance Areni na svijetu novu dimenziju nezaboravnog provoda.

{youtube}tudCRykClPM{/youtube}

 
BEN KLOCK vs MARCEL DETTMANN
Dva rođena Berlinčana, neizostavni sastojak scene koju je ovaj grad iznjedrio i jedna od najznačajnijih imena u novijoj povijesti techno glazbe, dolaze prvi put na Dance Arenu pokazati zbog čega su njihovi maratonski šestosatni, a ponekad i dvanaestosatni setovi u kultnom klubu Berghainu jedna od najiščekivanijih stavki u kalendaru svakog berlinskog clubbera.

{youtube}P-Omiz0Kkxg{/youtube}

 
EATS EVERYTHING vs CASSY
Ovaj dinamični duo će zapaliti tvrđavu! Eats Everything je poznat po svojim suludo naprednim underground setovima, ali i po izvanserijskim remiksima za Jamieja Jonesa, Four Teta, Adam F-a i po tome što su njegove pjesme izvodili Seth Troxler i Skream te Readlight. Kao dobitnik nagrade za najboljeg britanskog DJ-a u 2011. potpuno opravdava ovu titulu. Britanka karipskog porijekla i rezident čuvenog kluba Panorama bar u Berlinu, Cassy je u dosadašnjoj karijeri surađivala s velikanima poput Luciana, Mathewa Jonsona, Ricarda Villalobosa i Steve Buga. Ovo je jedan od najinteresantnijih parova i sigurno će očarati sve posjetitelje Arene.

{youtube}AlrxoCcy75k{/youtube}

Planetary Assault Systems LIVE

Planetary Assault Systems je najutjecajniji pseudonim poznatog predstavnika techno žanra, Lukea Slatera koji na sceni dominira već dvadeset godina. Luke je majstor dinamičnog, futurističkog techna, a posljednja dva albuma pod ovim pseudonimom izdao je pod izuzetno važnom berlinskom etiketom Ostgut Ton. Na EXIT dolazi sa svojim izuzetno zanimljivim live nastupom.

{youtube}Z85K17TQycc{/youtube}

1 AVANTURA, 2 DRŽAVE, 7 DANA, BEZBROJ DOJMOVA
 
EXIT FESTIVAL, 10. – 13. SRPNJA 2014., Petrovaradinska tvrđava, Srbija
SEA DANCE FESTIVAL, 15. – 17. SRPNJA 2014., Plaža Jaz, Crna Gora
 
Kupi ulaznicu sada i uštedi 50%!
Exit Festival za samo 445 KN!
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) po cijeni od samo 525 KN!
Exit Kamp: 200 KN
Sea Dance Kamp: 200 KN
 
 
SPECIJALNA TRAVEL PONUDA:
OGRANIČEN BROJ!!!
EXIT FESTIVAL PAKET: ulaznica za Exit festival + Exit kamp + prijevoz do Exita i natrag = 780 KN
EXIT ADVENTURE PAKET: ulaznica za Exit Festival + Exit Kamp + ulaznica za Sea Dance Festival + Sea Dance Kamp + prijevoz do Exita, od Exita do Budve i od Budve natrag do mjesta polaska: 1410 KN
 
Prijevoz je organiziran iz sljedećih gradova u Hrvatskoj: Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik
 
Cijena u srpnju
Exit Festival: 895 KN
Sea Dance Festival: 325 KN
 
Rok za prijavljivanja je 14 dana prije polaska na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana prije puta.
 
PRODAJNA MJESTA
 
ZAGREB: DALLAS MUSIC SHOP, Tkalčićeva 7
ROCKMARK, Berislavićeva 13
 
OSIJEK: LUMINIS
Županijska 1
031/326 042
info@luminis.com.hr
 
RIJEKA: DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA
Splitska 2a
051/332-524
dms-rijeka@mars-music.hr
 
ROVINJ: DALLAS MUSIC SHOP ROVINJ
Carera 72
052/813-493;
william.dobrovic.link@pu.t-com.hr
 
ZADAR: DALLAS MUSIC SHOP ZADAR
Široka ulica 2
023/315-413;
dms-zadar@mars-music.hr
 
SPLIT: DALLAS MUSIC SHOP SPLIT
Narodni trg 14
021/314-133;
dms-split@mars-music.hr
 
ŠIBENIK: DALLAS MUSIC SHOP ŠIBENIK
Kralja Tomislava 4
022/214 883

dms-sibenik@mars-music.hr
 
 
 
 

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2