Skip to main content
  • 18.03.2013.

Carl Craig gostuje u Barbarelli

Drugu godinu zaredom dva festivala koja započinju ljetno partijanje u Tisnom, napravili su fuziju tako da kad glazba krene 3. srpnja otvaranjem The Garden Festivala, zvukovi elektronske glazbe neće prestati sve do 17. srpnja kada završava Electric Elephant.

Piše: 


Očekuje Vas 14 dana i noći prelijepog odmora uz partijanje, na plažama, boat partijima i klubovima, sve to u mediteranskom šarmu malog mjesta Tisnog na Murteru.
{youtube}Ki6OIdDdm-E{/youtube}

Dva festivala ugostit će renomirana imena klupske scene poput Soul Clap, Eats Everything, Theo Parrish, Bicep, Tim Sweeney (The Garden) i Carl Craig, Frankie Knuckles, Danny Krivit, Prosumer, Ewan Pearson, Michael Mayer & Tobias Thomas (Electric Elephant).
{youtube}ymKdvlgtvf0{/youtube}

Tu su i nezaboravni boat partiji na Argonautu. Uveden je i jedan novi boat party uz berlinski Wilde Renate crew, dok organizatori pripremaju i jedan "secret" party na otoku koji će se održati po danu. I ove godine za noćni dio zabave bit će zadužena Barbarella`s diskoteka (ex Porat) u Prosici pored Pirovca. Potvrđeno je da će u ovom klubu, u ponedjeljak 15. srpnja nastupiti Carl Craig.
{youtube}7pD4Men1UrA{/youtube}

{jcal_latest eventid=3717}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2