Skip to main content
  • alt
  • 8.08.2015.

Circus Maximus zatresao NOA beach klub

Zrče je na nekoliko dana, od 3. do 5. kolovoza, svoj klub koji nosi ime po graditelju arke preobrazilo u bijelo crveno golemo cirkusko šatorsko krilo.

 
No umjesto krotitelja lavova, letača na trapezu u sjajnim kostimima, bradatih žena i klaunova s prevelikim cipelama i crvenim nosevima NOA je postala domaćin sasvim drugačijih akrobata, onih glazbenih.

alt

 
Festival Circus Maximus održao se na najrasplesanijoj hrvatskoj plaži po treći puta za redom i ovoga puta napunio floor uz Tuajmo, blizanke Nervo i nizozmski dvojac koji čine Sunnery James i Ryan Marciano. Za fotke atmosfere skočite na albume svakoga od prisutnih klikom na ime.

alt

 
Već sutra, 9. kolovoza, u NOA klub stižu Bassjakers, a posljednja dva golema internacionalna gostovanja pripala su Dyrou 13. kolovoza i Moguaiu 17. kolovoza. Sezona se polako kliže svom neizbježnom kraju u predjesenskom obilju svega onoga lijepoga što život nudi, pa ako još nisi ovoga ljeta dočekao zoru u NOA beach klubu ne postoji bolje vrijeme nego sada.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk