Skip to main content
  • 13.04.2016.

Collegium Spring Break u Byblosu s Umekom!

Tamo na Zapadnoj obali Istre smjestila se turistička meka Poreča, no uz izležavanja na suncu, kampiranja i vodene sportove Poreč ujedno i frlji zvučnike dokle idu u Byblosu.

 
Byblos je tako obgrlio Collegium Clubbing s kojim ćeš od ponuđenih kolegija odabrati prazninu među njima na jednom Spring Break (op.a. woo-hoo) specijalu. Gdje već znaš, a sada za tko i kada. Pod naš "tko" će se posljednjeg dana travnja, baš 30., smjestiti jedan teškaš preko susjedne nam slovenske granice Umek, a pridružuju mu se MIke Vale, naša osobna predvodnica matrijahalnog elektroničkog krda Miss Soulfly, Marin Biočić, Clay Clemens i Matthew z.
 
 
Dva metra od tla, s rukama punim beata na četiri kanala i s 1605 razloga za veselje živi nitko drugi do velikan elektronike tik preko domaće granice, Umek.
 
U 20 godina pod elektroničkom zavjesom vidjeli su ga jednako često mračni podrumi Berlina kao i blještave pozornice EDC-a u Las Vegasu. Više u avionu no izvan njega, sipa produkcije s labela kao što su Toolroom, Spinnin' Records, Great Stuff, Intec ili sa vlastite 1605-ice.
 
{youtube}7BUkQLP21Ww{/youtube}
 
U CV si je upisao 4 albuma, 520 pjesama, 95 remixova, prisutnost na 800 kompilacija, više od 1500 nastupa, 3100 sati provedenih za miksetom i 2.500.000 proputovanih kilometara. Bez pretjeravanja možemo reći, da nije samo ikona regionalne elektroničke scene, već definitivno jedan od najboljih i najpoznatijih Techno/Tech-House izvođaća u svijetu. 
 
UMEK
( 1605 www.sixteenofive.com, Toolroom, Spinnin' Records, Great Stuff, Intec )
 
 
 
MIKE VALE
(Toolroom, Undr The Radr, Stealth, Glasgow Underground, 1605, Great Stuff)
 
 
 
MISS SOULFLY
(ThanQ/Innocent Music/Baile Music)
 
 
 
MARIN BIOCIC
(SeriouslyTw!sted)
 
 
 
CLAY CLEMENS
 
 
 
MATTHEW Z
 
 
Ekipa zadužena za tvoj proljetnu pauzu od stvarnosti okuplja se tako u Byblosu iza pulta oko desetke i ne ide se kući dok se sunce ne prelije porečkom pučinom u 6 ujutro. Za sve one s narukvicom collegium Spring Break festivala, koji plešu na porečkim obalama od 29, travnja do 2. svibnja, upad u Byblos je po cijeni dobre volje, a ostala ekipa može ugrabiti svoje u sustavu Eventima ( eventim.hr, Tisak, Petrol, Exclusive Change,…).
 
Prva stotka karata ide za 89kn, pretprodaja dalje teče po 99 da bi za one spontane na dan partyja cifra iznosila 129 HR novaca. Za sav dodatni info baci si oko na službene stranice Spring Breaka i Byblosa. Dođi, voli, pleši! Pauze su ovdje s razlogom, proljetne ili bilo kakve druge. One su regeneracija za snove pa sanjaj s nama na porečkoj obali do zore!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2