Baner

Danas počinje prvi ljetni festival u Dubrovniku - DU-EL-Fest

Utorak, 10 Srpanj 2018

Bio jednom jedan grad gospi i gospara, priobalna zasebna republika ponosnih trgovaca, graditelja, umjetnika, pjesnika i moreplovaca.


A bilo jednom izračunljivo davno i 15. stoljeće kada nastaje Revelin kao zaštita i barikada. Mjesto razdvajanja danas egzorcira ove duhove prošlosti glazbom budućnosti pa smo ovdje da te ufuramo u drugi srpanjski tjedan Revelina.



Vrijeme je i za prvi ljetni festival sezone 2018. pa od utorka 10. srpnja do jutra 12. srpnja bijeni DU-EL-Festival. S tobom na kamenu utrobu paze: već deset godina uredni član DJ Magove svjetske top stotke - legendarni Mark Knight, novaci scene i tvorci onoga što se nazva "super house" u premijernom nastupu u Revelinu - andhim, čista energija golemog headlinera koji zatvara treći dan festivala - Technasia, električno eklektične vještine jednog rezidentskog ti Filipa, stalnog komada instalacije u Revelinu - DANCElectricPHILIPE, jedan od najtraženijih domaćih house majstora - Yakka, BitchBlack crna genijalnost starog morskog vuka Torresa, iz Makarske za ovu priliku uvezen gospodin Toni Juranović, brz brži najbrži rezident Revelina - Dj Speed, žanrovski klizač Zoran Bojanić aka Boy.An, i već ti poznata Revelin institucija - DJIVO. Karte loviš ovdje.



Kada DU-EL završi svoj obračun vrijeme je uvoz s prekooceanske talijanske čizme jer za start vikenda u petak 13. srpnja stiže Nicola Fasano  za kojeg upad u pretprodaji hvataš po 50 novaca. Svjetski proboj doživio je s ‘75Brazil Street’ koji je semplirao i Pitbull za svoju mega prskalicu ‘I Know You Want Me (CalleOcho)’, da bi nastavio remixati dalje za velike poput hita Kat Delune, koji završava kao #1 Billboarda, Ultra Nate, Lumidee, Lucenza, Chris Willisa. Večer je još sjajnija time da mu se pridružuje gospodin na glasu kao domaći prvak EDM pritoka elektronike - Kosta Radman.


Pa dođi u dubrovački glasni glazbeni elektronički i naelektrizirani kulturni klub i istresi sve iz sebe pred zvučnicima. Dobro došli u ljeto Revelina!

Danas počinje prvi ljetni festival u Dubrovniku - DU-EL-Fest