Skip to main content
  • Deadmau5

Dance Republic – Deadmau5 dolazi u Papayu 5.8.

Prošlogodišnja najava ovog kanadskog glazbenog genija u Papayi odjeknula je izuzetno jako u čitavoj regiji, ali zbog preiscrpljenosti Deadmau5 je otkazao dio turneje u mjesecu kolovozu.

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5


Priliku za revanš najavljuje ovo ljeto, točnije 5. kolovoza u sklopu "Dance Republic" branda. Dan prije, 4. kolovoza pozornicu Papaye zauzet će uvaženi britanac Gareth Emery.

Ultimativni slovenski party festivalski brand Dance Republic u suradnji sa Supra Travel po prvi put se predstavljaju u jednom od najboljih open air klubova u Europi, klubu Papaya. Proslavljeni organizatori mega događanja u Sloveniji koji su poznati po rasprodanim spektakularnim nastupima  Tiesta, Armin Van Buurena, Paul Van Dyka u party vikendu početkom kolovoza po prvi put će hrvatskoj publici predstaviti svijetsku senzaciju Deadmau5a i planetarno popularnog Garetha Emerya.
{youtube}HKed9Rvum_w{/youtube}

Dance Republic događaji  su poznati po odličnoj produkciji i nenadmašnoj publici. Tako će Dance Republic u četvrtak 4. kolovoza u Papayi ugostit dobro znanog britanca Gareth Emerya koji godinama spada u sam vrh dance scene, te je samo ove godine zauzeo 7 mjesto na prestižnoj listi DJ MAG „TOP 100“ ljestvici. Ujedno, ovo je još jedno od imena koje Papaya premijerno predstavlja u Hrvatskoj!

Dan poslije, u petak 5. kolovoza fenomen zvan Deadmau5 također će premijerno kročiti na popularnu plažu Zrće, u klub Papaya. Fanovi na raznim glazbenim forumima i socijalnim mrežama biti će zadovoljeni, a njihovi mnogobrojni upiti guraju ovaj događaj u sam vrh ovogodišnje ljetne glazbene lepeze. Joel Zimmerman osvojio je svijet svojom upečatljivom produkcijom, te scenskom figurom koja se krije iza velike glave miša. Deadmau5 je posljednjih godina najubojitije oružje svih važnih festivalskih i klupskih pozornica, a raspored njegovih gostovanja govori da je jedan od najzaposlenijih DJ-a uopće. Iako ne voli kada ga nazivaju DJ-om, ovaj genijalac ponajviše se ističe svojim posebnim producentskim potpisom koji je nepredvidljivi miks electro, trance, house i techna.
{youtube}1pkxK_wL2d0{/youtube}

Ulaznice kupite u sustavu Eventima po promotivnoj cijeni od 150 kn od ponedjeljka 21. ožujka.
 
Grad Novalja i plaža Zrće svojim bogatim glazbenim menijem ove godine najavljuju najuzbudljiviju turističku sezonu dosad, a već krajem lipnja svoj dolazak na ovu plažu potvrdilo je preko šest tisuća engleskih turista. Organizatori su se potrudili i ove godine napravit korak više pa će se tako predstojeća sezona produžiti za još dodatna tri tjedna.   

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2