Skip to main content
  • INmusic festival

Datumi za sedmi po redu INmusic festival

Sedmo po redu izdanje najvećeg hrvatskog glazbenog festivala, INmusic festival, održat će se posljednji vikend u lipnju 2012., točnije u petak i subotu 29. i 30. lipnja!

Piše: 

Naslovna foto

INmusic Festival


Nakon rekordne posjete 2011. godine i nastupa svjetskih glazbenih imena kao što su Jamiroquai, Arcade Fire, Grinderman, The Streets, Cypress Hill, TV On The Radio, Mastodon, The Do, Retrostefson, Dubioza Kolektiv i mnogobrojnih drugih izvođača, očekuje nas još jedna festivalska godina uz antologijske nastupe, odličnu atmosferu i nezaboravan provod koji svake godine označi početak ljeta.

Kamp 27.06. – 01.07.
Već tradicionalno, festival će posjetiteljima osim vrhunskog glazbenog programa osigurati i festivalski kamp, koji je od inozemnih gostiju INmusic festivala već pokupio sve pohvale kao jedan od najbolje organiziranih kampova na glazbenim festivalima općenito. Kamp će za posjetitelje biti otvoren od 27. lipnja do 01. srpnja.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, po prvi put će INmusic festival predstaviti novosti i inovacije u popratnim sadržajima festivala u vidu zabavnih sadržaja koji će posjetu INmusicu dodatno učiniti nezaboravnim doživljajem. Više informacija o festivalskim inovacijama bit će objavljeno u narednim mjesecima.
{youtube}hKI8OLCw6X4{/youtube}

Festivalske ulaznice u prodaji u veljači
Ulaznice za INmusic festival 2012. naći će se u prodaji u prvoj polovici veljače po izuzetno povoljnim cijenama. U prodaji će se naći festivalske ulaznice koje vrijede za sve dane održavanja festivala te kamperske ulaznice koje će se moći kupiti posebno, a vrijedit će isključivo uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

INmusic festival je u posljednjih 6 godina primio priznanja domaćih i inozemnih gostiju i medija te broji više od 170 nastupa eminentnih inozemnih, domaćih i regionalnih izvođača. INmusic festival je razlog zbog kojeg je 2011. godine u Zagreb doputovalo više od 6000 turista, što potvrđuje veliki turistički i gospodarski značaj festivala dok se posjeta iz godine u godinu povećava. Prve najave izvođača za sedmi INmusic uslijedit će uskoro, a program će kao i do sada biti žanrovski bogat i raznolik te će se održavati na više pozornica!

INmusic festival 7: 29. – 30.06.2012., Otok hrvatske mladeži – Jarun, Zagreb

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop