Skip to main content
  • alt
  • 17.07.2015.

Dave Clarke objavio izvođače za svoj stage Tomorrowlanda

Neslužbeno ali zasluženo poplemićeni barun techna, Dave Clarke, napokon je objavio tko će se s njime zateći na pozornici ovogodišnjeg belgijskog Tomorrowlanda.

 
Ovaj zaposleni techno anarhist, futuristički zaljubljenik u nove tehnologije, elektro geek koji je oduševljeno uhvatio digitalnu revoluciju pod ruku u ranoj fazi, 4. godinu za redom zadužen je za drugu najveću pozornicu Tomorrowlanda.

alt

 
Tomorrowland će i ove godine od 24. do 26 srpnja ugostiti 400 umjetnika koji će oderati masi od 180 000 ljudi sutrašnjice podno fantastično konstruiranih pozornica koje otvaraju nove svjetove na mjestu gdje je sve počelo ispod belgijskog neba 2005.
 
Dave Clarke zadužen je za debeli techno postav posljednjeg dana i moramo sklopiti ruke u pljesak za odabir pokera techno divova. Tako će se kraj njega na Opera pozornici zateći Chris Liebing, Green Velvet, Paul Kalkbrenber i Pierre koji će zavrtjeti za masu tjelesa pristiglu iz 220 zemalja svijeta.
{youtube}bI33Hucovcs{/youtube}
 
Pa stoga za sve one koji vjeruju, koji kroje svijet koji će tek doći, koji ljubav uzimaju kao najvišu vrlinu i razumiju da sve ono lijepo počinje idejom i snom stavljamo raspored nastupa Opera Stagea, dok će naša publika Davea moći uloviti na trogirskom glazbenom zavijanju na mjesec, Moondance festivalu.
 
Dave Clarke 22h30 – 00h00
Paul Kalkbrenner (live) 21h00 – 22h30
Chris Liebing 19h00 – 21h00
Green Velvet 17h30 – 19h00
Pierre 16h00 – 17h30
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2