Skip to main content
  • 22.03.2018.

Deep House Amsterdam preuzima jednu od pozornica za LABO18

Nakon što su u promet pustili ulaznice za prvi Labyrinth Open boat party, iz festivalskog tabora stižu nove informacije. Festival će se održati od srijede 11. srpnja do subote 14. srpnja.

Piše: 

U četvrtak 12. srpnja Deep House Amsterdam preuzima Sail Stage na Labyrinth Open Festivalu (LABO18). DHA će pozvati vrlo impresivne međunarodne izvođače kao što su Fur Coat, Jeremy Olander, Stephan Bodzin (live), Super Flu i Ten Walls (live) te njihove rezidente Aeden & Kimou.

LABO18 – ljetna festivalska destinacija – održava se u Omišu, na jedinstvenom mjestu na obali Jadranskog mora gdje se bijele pješčane plaže susreću s prekrasnim stjenovitim kanjonom. Kamp Galeb ovo prilikom pretvoriti će se u hotspot za ljubitelje glazbe, tražitelje Sunca i prekrasne plivače koji traže savršeni ljetni hangout sa svojim prijateljima i obitelji. Pored glavnih atrakcija festivala, koji uključuju internacionalne House i Techno DJ-e i live nastupe, LABO također organizira konferenciju, višestruke boat partye i obilje aktivnosti na i izvan mjesta.

LABO takpđer najavljuje suradnju s nekoliko međunarodnih i regionalnih glazbenih partnera kao što su: Blender – Decafeina – Deep House Amsterdam – DIEP – District 8 – Exhale by Amelie Lens – Innocent Music – KBS – Reload – Seriously Twisted – SOLVD – THANQ – Trust.

Kompletnu ponudu festivala za kupnju ulaznica, kampiranje, boat partye i ostalog potražite OVDJE.

Pratite festival i virtualno na linkovima ispod:
-> [FB]
-> [IG]
-> [WEB]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk