Skip to main content
  • 28.03.2023.

Depo slavi 9 godina postojanja s klupskim mini festom

Nagrađivani zagrebački klub priprema posebnu rođendansku proslavu

Piše: 

Prije devet godina Zagreb je na Radničkoj cesti 27, u bivšoj tvornici Katran, dobio klub koji se u nešto manje od desetljeća postojanja postavio kao predvodnik elektroničkih valova i rave događaja ne samo u glavnom gradu Hrvatske, već i u regiji.

Povodom svog devetog rođendana, DEPO klub ovog vikenda 31. ožujka i 1. travnja organizira klupski mini fest s brojnim dobro poznatim DJ-evima koji su već nastupali u klubu.

Petak je u znaku brzih i tvrdih ritmova za koje su zaduženi Fabian Jakopetz, Teo Harouda, Teychee, Pusmus, Matan i Yvonne. Subota je namijenjena za ljubitelje lakšeg BPM-a i ugodnih melodija, a glazbenu selekciju pripremaju Mate Čeko, Mozer, IGZ, Kobali i Vedran.

Kroz devet godina postojanja, DEPO klub je ugostio brojna svjetska elektronička imena poput Ben Simsa, SHDW & Obscure Shapea, Marco Baileyja, AIROD-a, Niahd Tulea, Silicon Soula, Fatime Hajji, Marka Nastića, Terryja Francisa, Fernande Martins, Du’ Arta, Nathana Colesa, A. Paula, I Hate Modelsa, Klaudie Gawlas i mnoge druge. Naravno neizostavan dio partyja u DEPO klubu su bili domaći DJ-evi, kako oni iz “stare škole”, tako i oni mlađi na kojima svijet ostaje.

Obe večeri ulazi do ponoći je besplatan.

FB EVENT: Proslava 9 godina DEPOkluba ❤ / dvodnevni klupski mini fest – 31.03 i 01.04 Petak i Subota

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2