Baner

Desetak fotografija dočarat će vam atmosferu proslave 20. godišnjice Techno Parade-a

Srijeda, 26 Rujan 2018

Prikupili smo desetak fotografija sa nedavno održanog Techno Parade dogođaja koji je na ulicama Pariza uz posjećenost od preko 400 tisuća slavio 20 godišnjicu postojanja.

U brojevima sve daje naznaku da se radi o jednom od najvećih glazbenih okupljališta u Europi. Posjetitelja je bilo preko 400 000 i to ne samo 'domaćih' pripadnika elektroničke glazbe, ovome su događaju pristupili i brojni turisti te svi oni koji su htjeli biti dio jedne ovakve manifestacije, a pritom dati i svoju podršku Techno Parade-u. Uz 17 zvučno i svjetlosno opremljenih kamiona krenulo se u pohod ulicama Pariza čije prostore ispunili su zvuci najprije techna pa potom i ostalih žanrova poput housea, hardcorea, trancea pa i EDM-a.

Techno Parade proslavio je 20 godišnjicu uz sedmosatnu zabavu kojom su kroz cijelo trajanje virila nasmijana lica, mladih pa i starijih, zanosni poljupci te povrh svega ples. Ovo slavlje naravno nije prošlo ni bez njegovog osnivača, Jack Langa, osobe koja je započela ovu uspješnu priču koja je stigla do drugog desetljeća.

Ako i sami niste prisustvovali Techno Parade-u kao ni mi, onda će vam ovih desetak fotografija odlično dočarati scene koje su preplavile glavni grad Francuske i koji je bio uvertira za sljedeći veliki događaj u gradu, a to je Paris Electronic Week. Kao što već znate, tamo se danas uputila i Hrvatska, koju predstavljaju, Petar Dundov, Sergej Snooze, Pero Fullhouse te brojni drugi.

Vrijeme je za fotografije:


Neko vrijeme prije održavanja Techno Parade-a održana je konferencija na kojoj se pričalo o cijelom događaju, od samih početka te proces razvoja kroz godine i kako je postao glazbeni događaj koji podupire i Ministarstvo kulture

Desetak fotografija dočarat će vam atmosferu proslave 20. godišnjice Techno Parade-a