Skip to main content

Detaljni raspored Movementa po danima i pozornicama!

Od Detroita do Hrvatske, Movement Croatia, pali meso i trese kosti, pa osjećaš li nemire kako grade svoja staništa u bazi tebe egzorciraj ih sve van na lokaciji The Gardena.

 
Pokret liječi i pročišćava, rasteže, proteže, ruši i iznova sastavlja u nove strukture. Pa kako bi se pod suncem iznova sklopio u najbolju verziju sebe donosimo detaljni raspored događanja od 28. srpnja do 1. kolovoza raspoređen također pedantno i po pozornicama. Zavitlaj oko niže i odaberi si svoj otrov!

 
Gardenov Main Stage biti će aktivan od 17 sati do dva ujutro, a prvi dan stoji u tišini, da bi već 29. srpnja stigli Ben Klock, Marcel Dettmann, Marco Faraone i Justa A Mood. 30. su s nama Sven Vath, Solomun, Maurizio Schmitz i Alex Dima, dok 31. pod Circoloco zastavama plešeš s Adriatique, Davideom Squillaceom, Mind Againstom, Lucom Ballerini i Krankbrotherom. 1. kolovoza Main Stage iznova chila.
 
Skok dalje na nadomak mora smješteni Beach Stage, u pogonu od podne do 2 ujutro, 1. dana Movementa dovodi D'Julz, Hold Youth, Johna Dimasa, Robina Ordella i Ryana Elliotta. 29. plažu u rukama drži Deep House Amsterdam u čije ime zvučnim lutaju Floorplan, Petar Dundov s DJ setom, Steve Rachmad, Angelo Perna, Abou Samra, Anet F i Hibrid. Srpnja baš 30. otvori uši za Eli Vrveine, Fumiya Tanaku, Jana Kruegera, Mike Shannona, Tobia Neumanna i Veru, a 31. još jednom pod Circoloco žigom lomimo pečat nepomičnosti uz Prins Thomasa, Tigera & Woodsa, My Favourite Robot, Mr. Tophata, Taniu Vulcano i Adama Porta, a na nedjeljnom doručku za zatvaranje tu su Barac, Gianni Callipari, Margaret Dygas, Petre Inspirescu i Sandro Khune.

 
Utočište rajskog vrta u masliniku Olive Groovea 28. srpnja, od dva popodne do ponoći, sadi Alexa Nilmara, Cosma, Enrica Zaninottoa i Pete Duda i Brun Duxa. Dan broj dva prolazi uz Barasoa, Germanoa Venturu, Giovannija Verruna, Rainera, Ricka Mayu i Sampola. 30. srpnja tu su Crocosdile Soup, Jerome Pacman, Leo Pol, Psykoloco i Varhat da bi 31. šetao mađu maslinama uz zvuke Munira Nadira, Alexa Grounda, Andree Introvigne, Franka Storma i Alexa Dime u ušima. Za posljednji dan naklona pokretu tu su Bronski, Denis Beifuss, Herya, Mate Ceko i DJ Soch,
 
I konačno vrijeme je i za afterica raspored koji će preuzeti noćna dama Barbarella's diskoteke. Prvi dan tako čekamo zoru do 6 ujutro uz Ninu Kraviz, Lollina i Howl Ensemble, da bismo drugo jutro Movementa proplesali uz Derricka Maya, Davea Clarkea, Petra Dundova u live inačici i Milana Pivalicu. 30. za pult staju Octave one Live, Caruan, Miro, Alex Neri i Cristian Viviano, a neredni dan još jednom u Circoloko điru stižu Jennifer Cardini, Agoria i Ten Walls. Posljednji dan i posljednji after ovoljetnog izdanja zatvaramo s Davidom Moralesom, Clodom, Minimono live i Gerdom Jansonom.

 
I tako još 14 dana do početka imaš priliku skoknuti po svoje Ex-Yu superpovoljnjače na Entrio, gdje ćeš si kompletnu festivalku upecati za 450kn, jednodnevke za prvi i posljednji dan za 200 novaca , dok ćeš za petak, subotu i nedjelju nadodati još pedeset.
 
I što još? I još svašta. Drži oko na službenim stranicama jer najava partyja gdje plešeš na palubi negdje na otvorenom moru samo što nije. Uživaj u pokretu, životu i ljetu!
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop