Skip to main content
  • 30.08.2022.

Dimensions Festival objavio satnicu za predstojeće 10. izdanje

Dimensions Festival koji će se održati od 1. do 5. rujna u Tisnom zaključuje ljetnu festivalsku sezonu na Jadranu

Piše: 

Kroz The Garden Resort u Tisnom i Barbarellu u Prosici prošao je vihor od 6 festivala koji su rasplesali brojne posjetitelje iz Hrvatske i svijeta.

Vrijeme je da Dimensions privede ovu sezonu kraju petodnevnim plesom na magičnoj lokaciji. Povoljnije ulaznice za ex-yu posjetitelje još uvijek su dostupne na Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima, gdje možete birati od festivalskih do jednodnevnih, zatim ulaznica za boat partye na Argonautu i aftere u Barbarelli.

Line up festivala pogledajte ovdje, a ističemo samo neka od brojnih imena koji stižu u Hrvatsku: Binh, Blawan, Francesco Del Garda, Gene on Earth, Helena Hauff B2B DJ Stingray 313, Jossy Mitsu, Karenn Live, Kiara Scuro, Mala, Paula Tape, Raresh, Soichi Terada Live, Sonja Moonear, Unai Trotti, k means… dok domaće boje brane ikonal, Borut Cvajner, Maja Pa, Jan Kinčl.

Klikni na fotografiju za veću rezoluciju

Pogledajte satnicu nastupa ovogodišnjeg Dimensionsa koju možete skinuti i na mob ako instalirate službenu aplikaciju festivala s ovog linka. Znajte i to da se The Garden Resort u Tisnom povodom Dimensionsa transformira u 4 pozornice.

Kako je bilo prošle godine u izvješću našeg suradnika Vojka Mecene.


 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2