Skip to main content
  • alt
  • 6.04.2015.

DJ Koze, The Black Madonna i Moomin ovoga ljeta u Tisnom

Naša najpoželjnija adresa ljetnih festivalskih pozornica ovoga ljeta će iznova ugostiti i Stop Making Sense festival. Pa tko, što, kako i zašto?

 
Svakoga dana previše ulažemo sebe u stvari koje nužno maraju imati smisla. Optimiziramo produktivnost, stvaramo rasporede kojih se ponekad držimo ponekad ne, guramo dalje, ali na 4 dana ovoga srpnja, od 16.- 19. tvoj jedini smisao će biti samo da postojiš, da budeš pod otvorenim plavim nebom i da se njišeš na house, disco, techno, electro, soul i funk.

alt

 
Stop Making Sense po 6. puta vraća u The Garden Tisno i kombinira naelektrizirani underground i najpoznatije DJ kolektive u hibridnoj fuziji specifičnih lokacija, čekanja zore na boat partyjima i aftera u klubu Barbarella’s. 
 
Već poznatom lineupu na kojem su se između ostalih našli i Skream, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples sada su se pridružili i DJ Koze, The Black Madonna i Moomin.

DJ Koze jedan je od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodit će ekipu Tesselate zabave na brodu. Njegov album  nazvan kao žlijezda usađena u tvoj mozak koja regulira stanja svijesti, “Amygdala”, još jednom ga ističe na glazbenoj sceni. The Black Madonna ne posustaje s dinamičnim i razigranim setovima i magičnog kofera vinilki, a Moomina, njemačkog gospodina deep housea, često nazivaju i mađioničarem housea. Zašto? Vidjet ćemo. Kako svaki iluzionist zna, što pomnije pratiš lakše ti je prodati trik. 

 
Boat partyje koji će isplovljavati na pučinu dva puta dnevno režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te su u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. Ulaznice za brodove možete osigurati preko Resident Advisor stranice.

alt

 
BOAT PARTIES
Petak, 17. srpnja, 14:00 – 18:00 MOBILEE w Sebo K + AND.ID + Miss Jools
Petak, 17. srpnja, 19:00 – 23:00 TESSELLATE w DJ Koze + Tessellate residents
Subota, 18. srpnja, 14:00 -18:00 WARM w Nick Hoppner + Ali Tillett + Myles Mears
Subota, 18. srpnja, 19:00 – 23:00 PERCOLATE w Anthony Naples + Martyn + Krywald + Farrer
Nedjelja, 19. srpnja, 14:00 – 18:00 GET DIVERTED w The Revenge + Rob Alldritt
Nedjelja, 19. srpnja, 19:00 – 23:00 CLUB w Skream + Jackmaster + Jasper James
 
Ulaznice vrijede za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella’s, a dostupne su povoljnije cijene za regiju preko sustava Entrio.hr. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno. Lineup ove godine čini fina zavidna postava za soundtrack dugih ljetnih noći i rasplesanih dana.

alt

 
HEADLINERS
DJ Koze / Skream / Jackmaster / Anja Schneider / Levon Vincent / Martyn / Nick Höppner / Sebo K / Anthony Naples / The Black Madonna / The Revenge / Moomin (+ drugi)
 
CREWS
Sub CluB / Warm / Mobilee / Get Diverted / Tessellate / Percolate / Not So Silent / Corsica Studios
 
RESIDENTS
Jasper James / AND.ID / Miss Jools / Ali Tillett / Jan Kinčl Zero / Myles Mears / Rob Alldritt / Tessellate DJs /Krywald / Farrer /Madera Verde /Aroop Roy /Twinkat Soul /Belch /Mullen /Ray Philp
 
Zgrabi svoje ulaznice na Entriu, Resident Advisoru ili stranicama SMS festivala i pripremi se na dugo, toplo, melodiozno ljeto podsjetnikom na prethodno! Samo što nije!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2