Skip to main content
  • 7.08.2015.

Domaće ruke za pultom golemog Dimensions festivala

Vrijeme: 26. do 30. kolovoza godine Gospodnje 2015; Mjesto: tvrđava Punta Christo, Pula; Cilj: potpuna nezamućena sreća!


U Puli ćete kroz nekoliko tjedana upasti u sasvim novu zečju rupu, skliznuti kroz pukotinu u stvarnosti u novu dimenziju u kojoj je svijet baš onakav kakav bi trebao biti, ispunjen glazbom, energijom i ljubavlju, gdje oni koji vole rade ono što vole.

 

Za golemi lineup koji će kroz pet dana prodefilirati kamenim zidinama i tvojim zvučnim svemirom skokni na službene stranice festivala. Jer ono što je naš današnji plan je najaviti naše domaće snage koji će stati uho uz uho imenima koja se šapuću u najnaelektriziranijim svjetskim mekama sintetike.
 
Tako su se na lineup ugnijezdili Petar Dundov, Ilija Rudman, Homeboy, Miss Sunshine, Zarkoff, Mislav, Pytzek, ekstrakt crew (Mimi, Labud, Ganik, Novell), Brighton, Bebetto, Jogardem, Felver, Sergej Snooze, Doo, Lag, Your Gay Thoughts (Gregor S & SSS) i Boris Cvajner. No to nije sve! Nazovete li odmah dobit ćete i set noževa od nehrđajućeg čelika! Šalimo se…Nisu od nehrđajućeg čelika.
 
Naš to nije sve je odlična vijest da će Dimensions imati i jedan stage koji će posebno biti posvećen standardnoj ekipi Sirupa. Na Sirup stage će se u petak, 28. kolovoza zalijepiti Felver (Stereotip), Jogarde (freilauf), Sergej Snooze (Sirup), Brighton (Das Haus), Bebetto (Slurp!) i Doo (Beyond House).
 
No galeb pismonoša je ipak uspio probiti dimenzionalne barijere i iz Dimensions tabora donio vijesti o upadima. Dakle internacionalni upadi su debelo pri kraju, no dobra vijest je da festivalskih upada i onih za koncert otvorenja za ekipu s Ex-Yu područja još ima. Povoljnije festivalke za 660 kn i one za otvaranje festivala u pulskoj Areni za 240 kn možete uhvatiti putem Entrio sistema klikom na dezgniranu kućicu "Ulaznice" niže.

 

 

Uživajte nam i dugo vam toplo i plesno ljeto!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk