Skip to main content
  • alt

Domaće snage Bačvice Beach festivala

Petnaestak je dana ostalo do drugog izdanja Bačvice Beach festivala – najvećeg, najmokrijeg i najluđeg jadranskog festivala koji se održava  na najlipšoj splitskoj plaži. 

 
U svom dvodnevnom izdanju 1. i 2. kolovoza BBF ponudit će 5 stranih i 8 domaćih umjetnika elektronske glazbe. Uz već najavljene headlinere danas otkrivamo i domaće DJ-eve koji će svirati bok uz bok sa svjetskim poznatim umjetnicima poput baruna techno glazbe Davea Clarkea; najboljih producenata i remiksera svih vremena Stanton Warriorsa, najistaknutijeg predstavnika berlinske techno scene Alexandra Kowalskog, te francuskih zaljubljenika u Hrvatsku Jean-Marieja Konea i Manu Lokolea.
{youtube}VI65seb0_rQ{/youtube}
 
Tako će se petorici veličanstvenih pridružiti organizator festivala i dugogodišnji DJ Pero-Fullhouse, zatim Speedy – jedan od najmarljivijih beogradskih promotora koji tamošnju scenu drži budnom u svakom trenutku; Edy C. iz Šibenika, producent, DJ i vlasnik vrlo jakog Decoded Recordsa; Silvio Hrabar, povratnik na scenu koji je posljednjih godina razvio vrlo uspješnu etiketu Family Grooves. Na line upu se još nalaze i ambasador elektronske glazbe, novinar i kroničar noćnog života Barcelone Mark J. aka Supagroove, te Okac, Galinac Galinac i Jolly Joke.
{youtube}NUiaPvjPg44{/youtube}
 
Službeni after partiji festivala održavaju se u Chill Out baru ex Jungla. U prodaji su trenutno festivalske ulaznice po 149 kn za ex YU tržište, a možete ih kupiti online na www.entrio.hr , dok je popis prodajnih poslovnica vidljiv na www.entrio.hr/outlets .
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2