Skip to main content
  • alt
  • 3.06.2014.

Drugi Forestland u Međimurju

Nakon iznimno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja, festival Forestland je pripremio i drugo izdanje za sam početak kolovoza.

 
Smješten u prirodno bogat krajolik Međimurske županije, festival Forestland  je već u samome startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost s medijske strane, te postao najposjećeniji te tematike na ovom području, a ovaj zanimljiv događaj ove  će godine zasigurno privući i veliki broj publike iz cijele regije. Uz brojne tematske sadržaje te vrhunsku audio-vizualnu produkciju, na  programu ovogodišnjeg festivala nalaze se DJ-evi  te producenti iz čak triju zemalja regije. Program će početi već u popodnevnim satima sa zanimljivim tematskim sadržajima za posjetitelje dok će glavni dio spektakla trajati do ranih jutarnjih sati.
{youtube}KIlW8mZ3Bgg{/youtube}
 
Kao posebnog gosta ovogodišnjeg  Forestlanda  predstavljaju DJ i producenta Playa iz Beograda, jednog od najtraženijih DJ-eva regije  koji je sa svjetski poznatim  imenima kao što su Rihanna, Shakira, 50 Cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, Montel Jordan, DazEfex i mnogi drugi nastupao u najpoznatijim klubovima Europe.
 
Uz njega, na festivalu će nastupiti i tri gosta iz Slovenije – Clay Clemens, rezident  poznatog ljubljanskog kluba Cirkus  u Ljubljani te rezident službenih Papaya i Ultra Europe boat partyja, TimoG,  DJ i predstavnik slovensko – hrvatskog klupskog programa Stereo,  te Juras,  poznati DJ čiji nastupi u najboljim klubovima regije nikoga nisu ostavili  ravnodušnim.
{youtube}_DXSG7UriY0{/youtube}
 
Uz navedene regionalne goste,  tu i  brojni poznati hrvatski DJ-evi i  producenti. Z’Spin  je hrvatski DJ i producent, te suvlasnik glazbene izdavačke kuće Core Records.  Redovito nastupa u brojnim renomiranim klubovima Hrvatske i okolice te je rezident klupskog programa Reunion u zagrebačkom Aquariusu. Na Forestlandu  će od hrvatskih izvođača nastupiti također i poznati DJ Sasha Mikac koji je svoju kvalitetu predstavio u najpoznatijim klubovima Hrvatske i okolice, te aktivno djeluje u afirmaciji s mnogim renoniranim Dj-ima iz cijele regije.
{youtube}iIpOFp5ys5Q{/youtube}
 
Uz njih nastupaju i brojni domaći DJ-i koji svojim nastupom redovito uveseljavaju publiku u brojnim hrvatskim klubovima, a to su DJ Mario, Cobra & Stankoo, Nixou, Minich, Mishel E te Nicola Moreno. Forestland se održava  9. kolovoza u ŠRC Rogoznica, Vučetinec.
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk