Skip to main content
  • Echo Festival
  • 19.04.2012.

Drugi val talentiranih imena Echo festivala

Ovaj makarski festival definitivno se razlikuje od ostalih britanskih festivala na našoj obali, jer nadilazi komercijalno i  prvenstveno dovodi najtraženija imena underground scene.

Piše: 

Naslovna foto

Echo Festival

Prije ili kasnije bilo je vrijeme da i jug Jadrana ima svoj hit festival o čijoj se organizaciji također brinu Britanci, ali Makarska definitivno zaslužuje bolju ponudu, a ona dolazi s novim valom imena najavljenim za Echo festival.

Nova imena uključuju izvođače najpoznatijih večeri koje se održavaju u britanskim klubovima i predstavljaju izdavačke kuće koje se donose kvalitetan zvuk. Uz već najavljene nastup su potvrdili: Koreless, Midland, Pariah, Lenzman, Deadboy, Hackman, Donga, S.P.Y, Spectra Soul, Gongon, Bailey, Tes La Rok, Riskotheque, Midnight Games, Cropper i D-Rail.

{soundcloud}https://soundcloud.com/koreless/mti{/soundcloud}

O svakom od njih možete više saznati ovdje, a od glazbe očekujte ukratko profinjeni house, tech i bass te intimnu atmosferu, plesanje u moru i jednostavne užitke odmora.
Echo festival ove se godine održava od 22-24. lipnja na makrskoj plaži Buba, detaljan line up i info o ulaznicama provjerite na službenoj stranici festivala.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop