Skip to main content

Drugo izdanje Zadar Sunset Festivala četiri dana na Pozdravu suncu

Zadar Sunset Festival najavljuje drugo izdanje od 30. srpnja do 3. kolovoza

Piše: 


Nakon rasprodanog premijernog, ovogodišnji će se Festival održati u četiri dana. Uz program na Pozdravu Suncu, ove nas godine očekuje dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, boat partiji, beach sessionsi te još mnogo toga.

Nakon dugog niza godina nama je drago da imamo jedan ovakav festival. Prošle godine na samom festivalu pokazalo se koliko zapravo Zadrani i oni gosti koji se nađu na području grada Zadra vape za jednom ovakvom manifestacijom. Festival je namijenjen mlađoj populaciji!“ – izjavio je direktor TZ Zadar Mario Paleka i dodao: „Na Turističkoj zajednici je bilo da kanalizira jednim dijelom i same aktivnosti ovdje u Zadru, da pružimo doživljaj svim gostima koji bi trebali doći u grad Zadar!˝

Prvu fazu line up-a predvode Dennis Cruz, Archie Hamilton i Pawsa, tu je atraktivna Nizozemka Chelina Manuhutu, te Britanac Eli Brown.

˝Ove godine očekujemo preko dvije tisuće posjetitelja dnevno. Konačno su ukinute sve mjere što se tiče korone. Ići ćemo s jačom produkcijom, imat ćemo veću pozornicu, veći backstage, veće VIP-ove kako bismo mogli primiti još više gostiju, imat ćemo food corner koji je bio i prošle godine!“ – izjavio je Sven Vlahoviček iz BSH Events i dodao: „Gosti pretežito dolaze iz Velike Britanije i Španjolske ako pričamo o strancima, a što se tiče domaćih gostiju dolaze iz cijele zemlje, pretežito iz Zagreba. Ove godine čekamo još dodatan pogon ljudi iz SAD-a!

Dennis Cruz jedan je od najpopularnijih izvođača underground i techno glazbe. Beatport ga je proglasio trećim najboljim umjetnikom techno glazbe. Za svoj kvalitetan rad nominiran je za brojne prestižne nagrade kao što su najbolji Tech House DJ, najbolji španjolski umjetnik, najbolji DJ i najbolji producent Viciousa.

Chelina Manuhutu rođena u Huizenu u Nizozemskoj. Nakon deset godina bavljenja manekenstvom Chelina se profesionalno povezuje s glazbom. Preselivši se na Ibizu postaje redovna gošća u klubova kao što su Pacha Ibiza i Blue Marlin. Nastupala je na festivalima kao što su Ultra i Elrow.

PAWSA je DJ i producent sa sjedištem u Londonu. PAWSA redovito nastupa u cijenjenim klubovima diljem Europe poput Sankeys Ibiza te brojnih drugih svjetskih klubova.

Eli Brown je istaknuti britanski umjetnik u svijetu house glazbe. Svojim hitovima poput Believe poharao je Beatport, a više singlova izdao je s mega popularnim Calvin Harrisom.

Archie Hamilton doživio je izuzetan uspon kroz redove underground kuće i techno scene postavši jedan od najcjenjenijih umjetnika u svom žanru. Archie je danas mega uspješan producent i utjecajni vlasnik izdavačke kuće koji nastupa na nekim od najvećih glazbenih pozornica uključujući Circoloco, Music On i Amnesiu.

„Domaćih izvođača će uvijek biti, a oni zadarski ove su godine Aldo Morro, Alvize, Mony te još par imena. Smatram da u Zadru nema dovoljno niti partya niti evenata pogotovo dnevnog tipa pa vjerujem da je ovo najbolji mogući način da našim mladim ljudima omogućimo kvalitetan glazbeni sadržaj!“ – zaključio je Šime Perković iz zadarskog Selected Croatia.

Ulaznice po cijenama od 170 kn za četverodnevnu te 300 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2