Skip to main content
  • hot chip
  • 2.08.2011.

Dva dana do kick off-a Sirup Nationa

Još nas nešto više od 48 sati dijeli od početka Sirup Nation festivala u Fortu Punta Christo pored Pule.

Naslovna foto

Hot Chip

Prvi festivalski dan rezerviran je za ekipu iz bečkog kluba Pratersauna, londonski blog Feel My Bicep te domaću ekipu DJ-a objedinjenih pod imenom Koza Nostra. U fojeru tvrdjave publiku će i u cetvrtak i u petak dočekati miješano DJ društvo na Supporters Welcome flooru. U petak publiku ocekuje na Burek, Ruta 5 i Uzuri flooru. Zagrebacki label Burek predstavit ce Chris Duckenfield, Jimpster, Pytzek i Homeboy.

Ćileansko-Švicarski projekt Ruta 5 predvodit ce legenda francuskog housea Ark, te Dandy Jack i Lad, dok ce na prestiznom Uzuri flooru nastupiti Tevo Howard, Jus Ed, Sergej i Mislav. Kao uvertira u festivalski petak i drzavni praznik, u poslijepodnevnim satima ce s poluotoka Puntizela krenuti i rasplesani brod, koji ce sve goste vratiti tik pred tvrdjavu oko 22 sata.

Posljednji dan festivala glazbeni program se seli na glavni floor, nazvan Sirup Main Arena, koju ce od 22 sata zagrijavati Arszenik da bi oko 00h za pult stali headlineri festivala Levon Vincent, Joe Goddard iz Hot Chipa te Ewan Pearson. Za one najizdrzljivije, zabava se nastavlja i u nedjelju od 7 u klubu Lighthouse u Balama.

{youtube}R-4YOB_lac4{/youtube}

Ulaznice se na pretprodajnim mjestima mogu jos uvijek nabaviti, a dnevne ulaznice ce biti dostupne na vratima tvrdjave od četvrtka do subote od 21 sat. Prvi dan festivala besplatan je za sve koji zive na podrucju Istarske županije, odnosno 50kn za ostale, a cijena ulaza za petak i subotu iznosit ce 140kn.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2