Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dva festivala u Tisnom odgođena za 2022. Dimensions premješten za rujan!

Srijeda, 19 Svibanj 2021

Prva tri festivala koja su se trebala održati u srpnju (Dimensions, Love International and Hospitality On The Bench) objavili su novosti oko održavanja ovoga ljeta.


Dimensions festival će se tako održati od 2. do 6. rujna, dok su Love International i Hospitality on the Beach odgođeni za 2022.

"Učinili smo sve što smo mogli da se srpanj dogodi", navodi se u izjavi koju dijeli Dimensions. "Međutim, kako stvari stoje, još uvijek postoji visoka razina neizvjesnosti festivala koji se događaju u Hrvatskoj početkom ljeta i kontinuirane nepredvidljivosti oko putovanja i mogućnosti održavanja događaja visoke klase."Odgoda tri festivala slijedi nakon najave britanske vlade od prošlog tjedna o novom sustavu za putovanja. Hrvatska je trenutno navedena kao "nesigurna", što znači da svi oni koji se vraćaju iz zemlje moraju u karantenu i proći PCR testove prije i nakon povratka.

Ostali festivali koji se ovog ljeta trebaju održati u Tisnom, poput Outlooka, Defected Croatia, Dekmantela još nisu odgodili svoje događaje.Iz Dimensionsa poručuju:

Napravili smo sve što je u našoj moći da se festival održi u najavljenom terminu početkom srpnja, ali još uvijek postoje velike nesigurnosti oko održavanja festivala početkom ljeta, uz niz ostalih koje se tiču nesigurnosti u vezi putovanja, kao i realizacije događanja uz visoke standarde. Sigurnost posjetitelja, osoblja, izvođača, kao i lokalnog stanovništva, nam je kao organizaciji od iznimne važnosti.

Pomicanjem termina održavanja na kraj ljeta, možemo garantirati sigurniji događaj, sa značajnijom zaštitom od virusa. To nam ujedno ulijeva više povjerenja da će se festival na kraju i održati, uz mogućnost da se okupimo nakon dugotrajnog čekanja (što nam je svima i više nego potrebno).Ostalo je još puno sadržaja koje ćemo otkriti u narednom razdoblju, poput primjerice boat partya, after partya, rasporeda po pozornicama, itd. Sve kupljene ulaznice biti će automatski prebačene na novi termin, raspoložive za sve koji nam se i dalje mogu pridružiti. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati u novom terminu održavanja, ili imate bilo kakva pitanja ili zahtjeve, slobodno se obratite našem timu via Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za sve koji su uplatitli smještajne aranžmane putem naše web stranice, uskoro stižu povratne informacije, a ukoliko imate pitanja obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .Iskreno se nadamo da ćete nam se ovog ljeta moći pridružiti u povratku Dimensions festivala 2021., svjesni i da to neki od vas neće biti u mogućnosti nakon promjene datuma održavanja. Ako ste jedni od takvih i novi termin vam ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 1. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., molimo da kontaktirate naš tim via Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entriosistemu i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.