Skip to main content

Dvodnevni Electronic Beats postaje klupski festival

Electronic Beats festival u novom će se dvodnevnom formatu održati u Zagrebu od 6. do 7. studenoga.

Piše: 


Pod novim imenom Electronic Beats City Festival održava se u Teatru & TD, Sirupu i Močvari. Prvu večer 06.11. u Teatru & TD će nastupiti naš indie elektronički bend Tomislav, britanski indie rockeri Ten Fe, potom pariški gitarist i pjevač Talisco koji kombinira klasiku Americana sa pop, indie i elektroničkim zvukom. Istu noć u Sirupu sviraju naš Pytzek, KiNK iz Bugarske koji je svojedobno izdao traku za Pytzekov Burek, te danski DJ i producent Kőlsch sinonim za melodični house i techno, čije produkcije izlaze na Kompaktu.
{youtube}UWTVqmckm_g{/youtube}

Drugu noć 7.11. u Močvari starta program koji kombinira klupski i koncertni doživljaj. Na binu će live projekt Kozmodrum Janka Novoselića, eksperimentalni reper Mykky Blanco pres. C-ORE, te Sinkane čiju glazbu inspirira afrički beat, progressive rock i pop-house. Između live nastupa u Močvari svirat će lokalni DJ-i.
{youtube}elSd80afq80{/youtube}

U Teatru & TD svira Ilija Rudman koji će zagrijati za nastup mladog Britanca Romare koji u Zagreb donosi dašak eksperimentalnog housea i techna. Šlag na kraju večeri je DJ Koze iz Njemačke poznat po fantastičnim disco i house setovima, a izdanjima za Kompakt postao je jedan od omiljenijih ikona na dance sceni.
{youtube}cxz8qJ2B8Ug{/youtube}

Ulaznice od 6 do 10 € kupite ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop