Baner

Dvorac Erdody iz 16. stoljeća sprema novi Flyaway festival. Pogledajte aftermovie!

Petak, 08 Ožujak 2019

15.06.2019. Flyaway festival ponovno preuzima Dvorac Erdody i uz vrhunske DJe na tri floora ispisuje još jednu stranicu povijesti ove lokacije. 


Mistična i futuristička tema u vizualnom pogledu, a u goste dolazi jedan od najboljih svjetskih techno producenata i DJa u pratnji najboljih regionalnih DJ snaga čija će nam imena otkriti uskoro. Vrhunski razglasni sistemi na tri floora, rasvjeta, specijalni efekti, live performansi i zavidna produkcija je nešto što vas očekuje i ove godine.
 

Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, mjesto gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!“ – poruka je koju prenose organizatori Flyaway festivala u dvorcu iz 16. stoljeća.Nitko nije ni slutio da će se jedan zapušteni, ali impozantni spomenik kulture sa šarolikom poviješću pretvoriti u party arenu, no to se desilo prije nešto više od pola godine i bila je to večer za pamćenje. Nastupalo je preko 20 DJa, što domaćih, što stranih, a toliko energije i plesa nikada nije bilo viđeno u jednom malom mjestu zvanom Kerestinec.Organizatori za sada ne žele otkriti sve detalje i savjetuju da novosti pratite na Facebook i web stranici festivala. Limitirane povoljnije Early Bird ulaznice dostupne su online u sustavu Entrio i/ili na Entrio prodajnim mjestima. Sačuvajte datum, pridružite im se i uz vrhunsku glazbu budite spremni ponovno poletjeti!

Dvorac Erdody iz 16. stoljeća sprema novi Flyaway festival. Pogledajte aftermovie!