Skip to main content
  • echo makarska

Echo Festival na novoj lokaciji

Echo Festival koji se prošlo ljeto održao u Makarskoj ove je godine odlučio promijeniti lokaciju. Objavljeni su i datumi održavanja.

Piše: 

Naslovna foto

echo makarska

Umjesto u Makarskoj ove će se godine Echo Festival održati u Kanegra naselju pokraj Umaga u vremenu od 06.-09. lipnja 2013. Četiri dana uživanja u probranim melodijama, moru, suncu, party brodovima više su nego primamljivi za strance, ali i za domaću publiku željnu underground zvuka.

{youtube}cUugsYlp3Io{/youtube}

Organizatori za strance ističu prednost povezanosti Kanegre s Pulom, Trstom, Venecijom i Trevisom tj. njihovim zračnim lukama. Puštene su i Earlybird ulaznice u prodaju po cijeni od 55 funti preko trackitdown.net. Informacije o  potvrđenom line upu bit će objavljene u ponedjeljak 28. siječnja.

Prvo izdanje Echo festivala održanog prošle godine u Makarskoj dobro je prihvaćeno od strane posjetitelja, a ono što ga je učinilo drugačijim od ostalih ljetnih događanja jest odmak od komercijalnog zvuka i fokus na kvalitetnim izvođačima čije vrijeme tek dolazi, prijateljska i intimna atmosfera malog festivala te cijene prilagođene domaćoj publici.

echo festival

 

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop