Skip to main content
  • 7.02.2013.

Echo-mali festival s velikim planom

Festivali na našoj obali su naveliko počeli objavljivati svoje adute pa se istom trendu pridružio i Echo Festival koji se ove godine s makarske plaže Buba preselio na istarsku Kanegru.

Od 6. do 10. lipnja 2013. bez komercijalnih DJ zvijezdi i s undergroundom u načelu Echo je izlistao veliki dio svog house, techno i drum and bass line upa iako će se do lipnja još nadopunjavati. Imena headlinera se još uvijek čuvaju kao iznenađenje, a u ovoj objavi fokus je stavljen na glazbenike kao što su Petre Inspirescu i Nick Höpper, zatim Delano Smith iz Detroita, Fred P aka Black Jazz Consortium, Space Dimension Controller, novi techno talent South London Ordnance i uzdanik Hotflush etikete, Locked Groove.

echo line up

Veliku Britaniju ove godine predstavljaju DJi poput Braidena, October, James Foxa i Outboxxa, dok je drum and bass pod paskom imena dBridge, Marcus Intalex i Synkro.

Inicijalni line up Echo festivala 2013:
Petre Inspirescu
Nick Höpper
Delano Smith
Fred P aka Black Jazz Consortium
Christopher Rau / Anthea
BLM
Ian F
Aneuria
Evano
DoubtingThomas (Live)
Rico Casazza (Live)
Space Dimension Controller (Live)
xxxy
Locked Groove
South London Ordnance
October
Youandewan
Outboxx
Citizen
Braiden
Djrum
James Fox
Donga
Lakosa
Hodge
dBridge
Marcus Intalex
Synkro
Lenzman
Kasra
Xtrah
Stray
Versa
SP:MC

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk