Skip to main content

Eksplozija Fusion pozornice Exit festivala

Na glavnu pozornicu gornjeg grada Petrovaradinske tvrđave, popularni Fusion Stage, u subotu, 9. srpnja dolaze vedete dub žanra, famozni Dub Pistols.

Piše: 


Prošle godine su se vratili na scenu u velikom stilu novim albumom “Return of the Pistoleros”, a energetski nabijen nastup uživo, sa sedam glazbenika na sceni i mnogobrojnim gostima predstavljat će centralni nastup večeri na Gornjem gradu. Na istom mjestu nastupit će i popularni nizozemski indie rock bend Kensington, koji će se u petak 8. srpnja predstaviti publici svojim posljednjim albumom „Rivals“.
{youtube}qdBcYUuLyqg{/youtube}

Istog dana će se pridružiti i začetnici EBM i elektronskog dark-rock zvuka na ovim prostorima, ljubljanski sastav Borghesia! Jedno od najznačajnijih imena slovenske scene u vrijeme stare Jugoslavije, uz Laibach i Pankrte, nedvosmisleno je ljubljanski sastav Borghesia koji se smatra začetnikom EBM i elektronskog dark rock zvuka na ovim prostorima. Bend koji je, kako mnogi kažu, išao daleko ispred svog vremena, osnovan još 1982., svojom pojavom izazvao je brojne reakcije javnosti, a na scenu se u velikom stilu vraćaju 2009. godine, osvježivši svoj stil mnogim novim motivima i novim idejama.
{youtube}j4PNCPBi-Lg{/youtube}

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille,Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu! Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop