Skip to main content
  • 9.08.2022.

Electronic Beats Festival 10.9. u Zagrebu: Kultna mjesta za mlade talente

Jedinstveni glazbeno-scenski spektakl Electronic Beats festival rasplesat će vas na dvije kultne lokacije grada Zagreba

Piše: 


Kultna mjesta za mlade talente

U poslijepodnevnim satima kod Kockice progresivni mladi umjetnici iz cijele Europe spojit će zagrebačku povijesnu arhitekturu s inovativnim zvukovima budućnosti.

Sačuvajte snagu za večer kada se premještamo u Peti Kupe gdje će vas u potpunosti rasplesati i oduševiti vrhunsko iskustvo umjetničkog izražaja, raznolikosti i optimizma.

10. rujna 2022., 15:00
Kockica, Zagreb

Ulaz je besplatan!
Broj mjesta je ograničen.

TROKUT

Jednostavan, ali moćan geometrijski oblik koji predstavlja zajedništvo petero glazbenika koji stapaju suvremeni jazz, elektronsku glazbu, rock i trip-hop u nešto svježe i jedinstveno, intenzivno, višeslojno i eksperimentalno, istovremeno zadržavajući jednostavnost i pristupačnost zvuka.

MURA-MASA

Umjetnik i producent koji se opire jednostavnoj kategorizaciji. On hrabro reinventira zvuk odajući počast alternativnim korijenima koji su ga oblikovali dok istovremeno sposobno usmjerava uspone i padove kulture mladih u glazbu današnjice.

GEORGIA

Potraga za uzbuđenjem, hedonizmom i vrtlogom emocija euforije, boli u srcu i melankolije, ali uvijek sa sjećanjem na dobra vremena glazbeni su potpis ove umjetnice koja vas vodi na put samootkrivanja kroz transcendentalnu snagu plesnog podija.

EARTHEATER

Bogate harmonije koje se svijaju između napetosti i opuštanja, oštrih tonova i vokala u kontrastu sa suzdržanošću, romantičnosti i raskošnosti poseban su glazbeni kod ove umjetnice. Ona spaja "ružne" elemente buke i emocija na putu prema eteričnom.

Afterparty do zore

10. rujna 2022., 23:00
Peti Kupe, Zagreb

Ulaz je besplatan!
Broj mjesta je ograničen.

MAJA PA

Zanimljive i energične, ponekad eklektične setove, koji vas mogu odvesti na neka vrlo mračna mjesta i rajske vrhunce u roku od nekoliko minuta, ova umjetnica postiže miksanjem novih beat, electro, EBM, italo, acid i eksperimentalnih stvari.

DJ LABUD

Njegov stil sviranja je eklektičan, elektronika prožeta dubom, preko electro i bleepish techna, do avanturističkih trenutnih mutacija basa, ali uvijek s naglaskom na flowu i funkcionalnost kluba.

FEELIPA

Ova umjetnica poznata je po svojoj ljubavi prema elektronskoj glazbi i zvuku undergrounda. Odlična mješavina bas glazbenih stilova s oko 130 otkucaja u minuti koji vas podižu, spuštaju i valjaju u harmoniji njezin su prepoznatljiv potpis.

AFRODEUTSCHE

Njezine poliritmičke skladbe integriraju široku lepezu glazbenih žanrova, uključujući afrofuturistički electro i techno, klasični solo klavir i Detroit legacy house – sva nezaboravna putovanja u duboki, apstraktni zvuk.

Kako do ulaznica za Electronic Beats?

Osim glazbenog dijela, čekaju vas brojna druga iznenađenja, kao i odlično gastro iskustvo. Ulaz je besplatan i svi ste pozvani, a za dodatne detalje svakako pratite društvene mreže Hrvatskog Telekoma.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk