Skip to main content
  • 25.04.2018.

Elektronika i ovaj put nije zaobišla Student Day Festival 2018. u Rijeci

Najveća studentska zabava u regiji osmu godinu za redom zabavit će i rasplesati studente i sve one koji se nađu 18. i 19. svibnja u Rijeci.

Piše: 


Nikad moćniji glazbeni program na 2 floora, cool kulturni i edukativni program i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day Festivalu 2018.

Na KBS Warehouse floor-u glavna zvijezda večeri bit će njemački DJ i producent, sinonim za deep i tech house Matthias Tanzmann, uz njega tu su još dnb/hiphop/jungle DJ i producent, Filip Motovunski, predstavnica nove generacije hrvatskih techno DJ-eva, Marina Karamarko i zagrebački (t)rap sastav Kukus Klan, koji će predstaviti svoj novi album ''Anđeli i bomboni''. Osim njih nastupit će i: Ana Antonova, Traples, Mecena, Dinko Jukić, Mystic, Miran Zaverski, San Suono, Tino Dobrić, Virgin Helena i DJ Ogi.

Službeni afterparty održat će se u klubu Crkva uz nastup: Igorritza b2b Life4funk, Bronski i Tschoky b2b Marin B. Osim po glazbenom, Student Day Festival poznat je i po mnoštvu drugih programa!

Culture Week ove godine za temu ima granice kao aktualnog pojma kojeg se može shvatiti na više načina. Bilo da se radi o geografskim, političkim, ideološkim granicama, granicama identiteta, roda, ali i onim fizičkim i psihičkim, ovoj temi se može pristupiti iz različitih perspektiva. Središnji dio Culture Weeka koji traje od 14. do 17. svibnja bit će radionica Ri:verzija, zamišljena kao interdisciplinarna radionica koja spaja te perspektive odnosno nastoji okupiti sudionike različitih područja interesa i djelovanja. Cijeli Culture Week zaokružit će se prezentacijom Ri:verzije, koncertom i druženjem na Trgu Svete Barbare u četvrtak, 17. svibnja.

SDF u Rijeci pokreće Studentski zbor Sveučilišta  i RIKUP. Ulaz na sve programe je besplatan.

PETAK, 18.5., Ex Port Delta
LINEUP:  Bajaga & Instruktori, T.B.F., Krankšvester, One Possible Option, Grapevine Babies, Padre

SUBOTA, 19.5., Ex Port Delta
LINEUP: Hladno Pivo, S.A.R.S., Sajsi MC, Syllicons, Silk Milk, Gretta
{youtube}Px0j2aRcu8I{/youtube}
 
KBS WAREHOUSE
Petak, 18.5., Ex Port Delta Warehouse
LINEUP: Kukus Klan, Filip Motovunski, Traples, Mecena, Dinko Jukic, Mystic, Miren Zaverski

Subota, 19.5., Ex Port Delta Warehouse
LINEUP: Matthias Tanzmann, Marina Karamarko, San Suono, Tino Dobric, Virgin Helena, Ana Antonova, DJ Ogi

AFTER PARTY, klub Crkva
LINEUP:    Igorritza b2b Life4funk, Bronski i Tschoky b2b Marin B
{youtube}PxPoTL-_p4g{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk