Skip to main content
  • 16.12.2015.

Epski amsterdamski underground festival idućeg ljeta u Hrvatskoj

Dekmantel festival, zvijer amsterdamske underground scene dolazi u Hrvatsku iduće ljeto.

Piše: 


Dekmantel je danas objavio kako lansiraju novi festival Selectors koji će se krajem ljeta održati u Hrvatskoj i to od 1. do 5. rujna na lokaciji The Garden Tisno. Događaj je intimnijeg ugođaja i u prodaji će se naći maksimalno 1500 ulaznica. Osnivač Dekmantela, Thomas Martojo je komentirao dolazak u Hrvatsku: "Volimo intimnije događaje s naglaskom na ambijent, stoga je Tisno odlično mjesto na kojem će se naš omiljeni stage s Dekmantel festivala uklopiti u cijeli ugođaj".

Selectors festival će poput ostalih događaja u Tisnom dnevni dio zabava organizirati na brodovima i na lokaciji The Garden Tisno, dok su noćni partiji predviđeni u Barbarelli. Evo i line upa: Andy Votel  Antal  Awesome Tapes From Africa  Baris K Beppe Loda  Carlos Souffront  Christian S  Cinnaman Daniele Baldelli  Dekmantel Soundsystem  Gilb'R Helena Hauff  Hunee  I-F  Intergalactic Gary Interstellar Funk  Invisible City Sound System  Jon K Joy Orbison  Lena Willikens  Loud-E  Mike Servito Motor City Drum Ensemble  Orpheu The Wizard Pender Street Steppers  Rahaan  Robert Bergman San Proper  Sassy J  Solar  Tako  The Black Madonna The Love Triangle  Tom Trago  Traxx  Young Marco.

Selectors će imati i svoju kompilacijsku seriju, a otvara je Motor City Drum Ensemble čiji teaser mix možete čuti poviše. Potom slijede Young Marco i Joy Orbison.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk